0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Isti problem sam imao sam paljenjem, samo nisam obraćao pažnju na dim ali problem sa prvim paljenjem je postojao. Rešio sam zamenom pumpe benzina u rezervoaru. Oslabila je i nije davala dovoljno goriva pa je smeša bila siromašna.
Videh ovo u drugoj temi, a usto vreme pisano...Pa, jesi li kupio vec ili ne?
da li je sigurnosi ventil na pumpi ili kod motora ? , da li ima jedno crijevo do motora ili dva ?
Od filtera goriva koji se regulatorom pritiska ka motoru ide jedno crevo. Na Fabiji se taj filter nalazi kod sajtne ispod zadnjih desnih vrata. Od rezervoara do filtera goriva sa regulatorom pritiska idu dva creva, jedno napaja filter a jedno je povratni vod iz filtera u rezervoar.
Pumpa u tvoj auto ide od 3 bara 6Q0919051F ovo je kataloski broj E sad zasto na pumpu od 3 bara ide filter od 4 bara Zato da bi se sama pumpa rasteretila i samim tim nema problema u dotoku gorva u motor Kada bi stavio jacu pumpu motor bi radio jedva zasto, zato sto je komp progaramiram.Ovo je iz praske Na 1,2 TSI ide filter od 6 bara (primer)
@Glumac123, Ako je filter sa regulatorom pritiska 4 bara, onda nekom logikom mora i pumpa biti minimum 4 bara, jer cemu regulator na 4, ako je pumpa 3 bara.Slaze li se jos neko sa mnom ili sam ja prso A najbolje, ukoliko postoji mogucnost, da uradis kao @shuxx. Zamenis ulozak samo i vozi...