0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Hvala na odgovoru. Ili ću popraviti ili ću prodati i smanjiti cenu u visini popravke.
Ja mislim da se bez popravke to moze tesko prodati. Iko ko se iole razume nece to tako kupiti....ili da cena bude "drasticno" niska, ali drasticno,.... da bi se na taj nacin kompenzovali moguci troskovi oko takve popravke. Jer kad se otvara motor, cesto moraju da se pregledaju i klipovi, karike leteci lezajevi...moze to da se nakararira samo tako....Jer pazi, razmisli logicki...koji je moj interes da ti dam 200 evra manje, a moze da me na kraju kosta i mnogo vise. Ali, normalno, probaj..."sreca prati hrabre"... . S druge strane, svi vole kad kupe neki auto da se hvale po komsiluku i da se prave u drustvu kako su pametni i uspesni,,,i sad kupis auto i odmah kod majstora,,Pa ne ide...Treba da budes pravi "papan" ,,,a u sadasnje vreme takvih je sve manje...
Pa dobro..to je dobra vest..samo, da li ti je dao neko logicno objasnjenje otkud ulje u ekspanzionom sudu. Dihtung moze da "rikne" na razlicite nacine i u razlicitom obimu...na primer da se ne pokaze na kompresiji...Ali, ako je bilo ulja u rashladnoj tecnosti, ono nema na drugom mestu gde da udje osim na dihtungu,,,I to sto se tebi nakupilo sigurno nije odjednom, vec malo po malo, vremenom. Dobro, u svakom slucaju, za sada vozi tako, prati situaciju...ako se posle nekog vremena to opet pojavi, zna se...nema druge nego zamena dihtunga,,,