0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kad bi se slusalo rekla kazala ni jedan auto ne bi valjao . Sto se tice samog motora nema nikakvih problema , prelaze ogromnu kilometrazu . Moze da bude nekad problem sa diznama i CR pumpom , ali opet to je stvar koja moze da bude problem i na svakom drugom autu . Za tu cenu i taj model(predpostavljam da je superb mk2) ja se ne bih mnogo razmisljao , mislim da je super ponuda .Imamo kolegu ovde na forumu sa istim motorom i vecom kilometrazom , auto ga sluzi super , a javice se i on vec ,
Drug ima taj auto(doduse bez dsg-a) od 2008. i nikada nije imao problema sa motorom. Trap ga je zezao,sam auto je estetski u losem stanju jer on nije preterano pazljiv ali se ne secam da se ikad zalio na motor.S druge strane ja ne bih kupovao auti sa 300k km na satu ako planiram da ga vozim duze vreme,iskreno.
To su ostale predrasude za kilometrazu jos iz vremena kada su se vozile zastave i kada su automobili sa 100hkm vec bili pred generalnu. Danas je kilometraza nebitan faktor. Vazno ne kako je odrzavan i kako vozen. A te podatke do pola kupac moze saznati a nesto mora i rizikovati.