0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Али ауто је генерално одрађен квалитетно,
Dosta je bedno nametati svoje siromasne komplekse na nekom drugom terenu, mada da nema tebe streberskog klosara, ne bi forum bio ovako zanimljiv, a pored svega poredis kultnu ajkulu koja je i danas bolji izbor u odnosu na rumunsku proizvodnju reno auto industrije.Msm slazem se sa tobom jer imas svoj pogled ka tom rumunskom brendu sto te opet stavlja u poziciju istu kao sto smo mi koji volimo skodu. Idi covece izlomi nesto zensko, ili ti je car da raspravljas ovde o gomili gvozdja.
U odnosu na šta je Dačija prestiž bez kompromisa u nižoj klasi?
Sale danas sedim sedim sedim cekam da me guzica zaboli... Nece pa nece, stavio sam cak i neku dezinfekciju pod desni guz reko ajd da probam da me nazulja to Skodino sediste... Ma nece ni tako.... Garant nemam Rumunskih gena...Pozdrav Sale za tebe i sve Logane, cuo sam da je izdrzljiv auto, ima ga jedan moj komsija, taj servis nije video, a ulaze u auto samo gorivo u rezervoar i ide li pa ide, korozija ga jede, ne jede nego zdere, ali briga ga motor im je stvarno kvalitetan, bar znam za benzinca, e sada svaki model ima svoje mane, ali necemo porediti sa Superbom, to vec nema smisla, mozda sa Rapidom, to vec mozda ajd, ali Superb.... Nikako... I da se nadovezem na tvoju prethodnu poruku... necu da idem za umetnike, a ono za klosare... Pa ajd neka budem, ne klosar, klosarcina neotesana mekane glatke guzice a znam da sedis citas ove poruke i smejes se i kazes... Ala je** ove majmune sto misle da su face jer voze Superb... Mada veruj mi nije tako... Ima mnogo skupljih modela od Superba, uhvati se malo njih