Autor Tema: Dacia Logan vs. Skoda Superb * diskusija * sale protiv svih  (Pročitano 10018 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže sale.kriminaleZapočeo temu

Odg: Dacia Logan vs. Skoda Superb * diskusija * sale protiv svih
« Odgovor #30 poslato: 02. Okt, 2020. 18:34 »
Gospodo ! Krajnje je vreme da prestanemo da zagađujemo druge teme prepucavanjem vezano za mog Logana i Škodinih modela a posebno Superba. Ova tema neka bude svojevrsna korpa za otpatke gde ćemo se u buduće prepucavati/svađati i argumentovati svoje stavove.

Ne dozvolite da automobili budu razlog za svađu. Nije važno koji je kakav auto. Svaki auto je dobar na svoj način. Nije važno što Superb nije u svemu bolji od Logana .... važno je pre svega biti čovek a nadasve gospodin. Idemo ... warp 10 engage => => =>

• Vozi: Dacia Logan

Van mreže dixon

« Odgovor #31 poslato: 02. Okt, 2020. 18:51 »
Ау бре Сале

Ово неко од форумаша да покаже Румунима има нову Дачију да ти пошаљу, не верујем да је и они оволико воле

« Odgovor #32 poslato: 02. Okt, 2020. 19:00 »
Niko ne shvata da ja hvalim Logana ph1 i ništa više. Kada sam rekao da je brend Dačija u globalu bolji ?! Osim toga, hvalim Logana naročito u vezi sa cenom i jeftinim održavanjem. Platio sam ga 7k eura druže. Kotrlja se i dalje ..... warp 5 (ima 5 brzina) ... Mali servis 7k dinara ... o čemu pričamo ... luxury and style unutra je luksuzna hard touch plastika ... ručica menjača presvučena kožom .... letos sam je zamenio i stavio hromiranu i time odradio styling ... šta reći ...

Van mreže dixon

« Odgovor #33 poslato: 02. Okt, 2020. 19:11 »
Све је то у реду. Али водећи се тиме, треба сви да возимо голфа 2? Јефтино одржавање, мало троши? Не бих баш рекао да једнако одморан до Солуна стигнеш ти и ја са суперб мк2. И не нисам роб бренда, далеко од тога. Само је у овом тренутку овај суперб излетео као најбоља куповина за новац за који сам га добио (далеко испод просечне у Србији). Али ауто је генерално одрађен квалитетно, и вреди реалних 24-25к евра или колико већ у некој амби опреми. Пре тога сам имао зафиру која малтене исто толико кошта а не вреди ни у пола цене...

Van mreže milosgranice

« Odgovor #34 poslato: 02. Okt, 2020. 19:55 »
Dajes mu na znacaju sa raspravom, to je i hteo. Jednostavno prica bez imalo smisla
  • Vozi: fabia 1.9sdi

« Odgovor #35 poslato: 02. Okt, 2020. 21:34 »
Али ауто је генерално одрађен квалитетно,

Ne dovoljno kvalitetno. Naime, kada kažem kvalitet mislim Mercedes, Audi i slično. Superb je ono kao kada nemaš para za Passat pa kupiš nešto jeftinije, dok sa druge strane Logan ph1 ima svoj personality i kupuješ ga zato što hoćeš prestiž u nižoj klasi bez kompromisa.

Van mreže Marjanke

« Odgovor #36 poslato: 02. Okt, 2020. 21:35 »
Logan kupujes zato sto si streberski klosar ili izmisljen ,,tehnicar".

« Odgovor #37 poslato: 02. Okt, 2020. 22:03 »
Pre bih rekao štreberski klošar. Ima tu istine. U svakom slučaju Logan ph1 se nije kupovao na tenderima. To je narodni auto. Vozili su ga naročito taksisti ali i ljudi bez kompleksa kojima nije važno šta će reći komšiluk. Da li znaš da je onaj stari Citroen tzv. Ajkula nekada bio predsednički auto u Francuskoj a kasnije postao auto klošara i propalih umetnika. Nadam se da ista sudbina neće zadesiti Superba.

Van mreže SuperB

« Odgovor #38 poslato: 02. Okt, 2020. 22:11 »
Sale danas sedim sedim sedim cekam da me guzica zaboli... Nece pa nece, stavio sam cak i neku dezinfekciju pod desni guz reko ajd da probam da me nazulja to Skodino sediste... Ma nece ni tako.... Garant nemam Rumunskih gena...
Pozdrav Sale za tebe i sve Logane, cuo sam da je izdrzljiv auto, ima ga jedan moj komsija, taj servis nije video, a ulaze u auto samo gorivo u rezervoar i ide li pa ide, korozija ga jede, ne jede nego zdere, ali briga ga motor im je stvarno kvalitetan, bar znam za benzinca, e sada svaki model ima svoje mane, ali necemo porediti sa Superbom, to vec nema smisla, mozda sa Rapidom, to vec mozda ajd, ali Superb.... Nikako... I da se nadovezem na tvoju prethodnu poruku... necu da idem za umetnike, a ono za klosare... Pa ajd neka budem, ne klosar, klosarcina neotesana mekane glatke guzice :B=) a znam da sedis citas ove poruke i smejes se i kazes... Ala je** ove majmune sto misle da su face jer voze Superb... Mada veruj mi nije tako... Ima mnogo skupljih modela od Superba, uhvati se malo njih  :)
« Poslednja izmena: 02. Okt, 2020. 22:18 SuperB »

Van mreže Marjanke

« Odgovor #39 poslato: 02. Okt, 2020. 22:25 »
Dosta je bedno nametati svoje siromasne komplekse na nekom drugom terenu, mada da nema tebe streberskog klosara, ne bi forum bio ovako zanimljiv, a pored svega poredis kultnu ajkulu koja je i danas bolji izbor u odnosu na rumunsku proizvodnju reno auto industrije.
Msm slazem se sa tobom jer imas svoj pogled ka tom rumunskom brendu sto te opet stavlja u poziciju istu kao sto smo mi koji volimo skodu. Idi covece izlomi nesto zensko, ili ti je car da raspravljas ovde o gomili gvozdja.

Van mreže NikolaK87

« Odgovor #40 poslato: 02. Okt, 2020. 22:55 »
U odnosu na šta je Dačija prestiž bez kompromisa u nižoj klasi?

« Odgovor #41 poslato: 02. Okt, 2020. 23:22 »
Dosta je bedno nametati svoje siromasne komplekse na nekom drugom terenu, mada da nema tebe streberskog klosara, ne bi forum bio ovako zanimljiv, a pored svega poredis kultnu ajkulu koja je i danas bolji izbor u odnosu na rumunsku proizvodnju reno auto industrije.
Msm slazem se sa tobom jer imas svoj pogled ka tom rumunskom brendu sto te opet stavlja u poziciju istu kao sto smo mi koji volimo skodu. Idi covece izlomi nesto zensko, ili ti je car da raspravljas ovde o gomili gvozdja.
Pa ... za raspravu o gomili gvožđa je potrebno bar dvoje, kao uostalom i za druge stvari koje si nabrojao. Tako da .....  =))

« Odgovor #42 poslato: 02. Okt, 2020. 23:24 »
U odnosu na šta je Dačija prestiž bez kompromisa u nižoj klasi?
U odnosu na Ladu i Zastavu 10 (u to vreme).

« Odgovor #43 poslato: 02. Okt, 2020. 23:28 »
Sale danas sedim sedim sedim cekam da me guzica zaboli... Nece pa nece, stavio sam cak i neku dezinfekciju pod desni guz reko ajd da probam da me nazulja to Skodino sediste... Ma nece ni tako.... Garant nemam Rumunskih gena...
Pozdrav Sale za tebe i sve Logane, cuo sam da je izdrzljiv auto, ima ga jedan moj komsija, taj servis nije video, a ulaze u auto samo gorivo u rezervoar i ide li pa ide, korozija ga jede, ne jede nego zdere, ali briga ga motor im je stvarno kvalitetan, bar znam za benzinca, e sada svaki model ima svoje mane, ali necemo porediti sa Superbom, to vec nema smisla, mozda sa Rapidom, to vec mozda ajd, ali Superb.... Nikako... I da se nadovezem na tvoju prethodnu poruku... necu da idem za umetnike, a ono za klosare... Pa ajd neka budem, ne klosar, klosarcina neotesana mekane glatke guzice :B=) a znam da sedis citas ove poruke i smejes se i kazes... Ala je** ove majmune sto misle da su face jer voze Superb... Mada veruj mi nije tako... Ima mnogo skupljih modela od Superba, uhvati se malo njih  :)
Žao mi je  ali ne mogu da diskutujem na tom nivou. Previše je ružnih reči ....  :o

Van mreže SuperB

« Odgovor #44 poslato: 02. Okt, 2020. 23:31 »
Pa nije, guzica nije ruzna rec, klosare si ti spomenuo pa sam se samo nadovezao na tvoju pricu, trudim se da budem kulturan sa kulturnim ljudima, a mislim da si ti jedan od takvih, zar ne?