0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ima.jedna izreka, ne plaćaš vreme već znanje koje je potrebno da se nauči šta i kako da se uradi ispravno.Šalim se, 40+€/h je baš d-o-b-r-a satnica.Otprilike se približavamo Zapadu gde su usluge veoma dobro plaćene. Kad sam živeo u Italiji, vodoolinstalater je naplaćivao 45 €/h. I nije nešto žurio da završi posao.Dobro bi bilo proveriti da instalacija možda nije već povučena pa se može preskočiti najteži i najduži deo posla.
Upravo to, sve smo blizi zapadnom cenovniku osim sto tamo da bi to radio moras da imas registrovanu firmu ili delatnost i da placas porez, doprinose…. A ne da si zvanicno nezaposlen, imas besplatno zdravstveno osiguranje koje ja placam kroz odbitke plate skupo, ne placas porez, ne placas dadzbine, ako se nesto zapali posle ugradnje nemas nikakvu odgovornost kao sto bi imao da si registrovan , a i da si registrovan ne dajes nikakav racun, garanciju nego samo reč, a danas reč ne vredi mnogo kada dodje do problema sa kvalitetom poslova….Das 400-500 eura on ti polomi plastiku kod demontaze i kaze * ebiga nisam ka kriv vec je bila napukla, tuzi me….
Za 500 treba i novu plastiku da kupi.Uracunat je rizik u tu cenu, a ne slomi se cesto, a i to znanje sto ste pomenuli.Inace moze svako sam, a postoje cesto cake.