Zdravo svima
Potrebna mi je pomoć oko par stvari na mom autu jer nemam iskustva sa Škodom do sad sam pretežno vozio Italijane.
Od nedavno sam valsnik Fabia MKII 2010 karavan 1.6tdi pa me interesuje par stvari:
1. Prilikom otvaranja vozačevih vrata nepali mi se svetlo u kabini niti lampica na instrument tabli?
2. Posle vožnje kada stanem ne otključava mi se gepek nego moram ručno?
3. Suvozačev prozor kada ga spuštam radi normalno a kada ga zatvaram baguje ide gore/dole i jako teško se zatvori na kraju?
4. Auto mi nekad radi normalno na 800 obrtaja kada stojim u mestu a nekada ga drži na 1000 i neće nikako da spadne ?
5. Da li u zadnjim vratima postoje zvučnici visoko tonci i nisko tonci ili je to samo priprema ?
6. Neki dobro opremljen auto otpad Beograd i Okilina?
Pozdrav
Hvala
1. Več su ti napisali za mikroprekidač..ali najvjerojatnije ide nova brava..možda su i kablovi u štoku vrata naprijed.
2. Isto ko i pod 1
3. Ili je pred kraj..pa su kontakti oksidirali.
Probaj ga spustit do kraja..i onda zadržat dok se penje prema gore..i bez obzira dok dođe do kraja držati ga prema gore par sekundi makar je zatvorio. Ugl. tako se radi aktivacija comfort otvaranja/zatvaranja prozora.
Probajjel bolje..ili pošpricaj kontakt sprejem prekidače. Ne wdom !!!
4. Ne mora biti dpf..vani je hladno i moj ponekad radi na 1000 a nije regeneracija nego je vani ispod 5c. Jer se trudi da postigne više struje za grijače i potrošače. Tj..ako je dobro zagrijan sa barem 75c ulja..onda ne diže okretaje.
5. Nema pripreme/instalacije ako nemaš serijski..samo poklopci.
Koja je oprema na fabiji ?
Btw..mogao bi komplet dijagnostiku napravit u tom preporučenom servisu.