0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ddobar dan svima Hvala za prijem na forumuNarucio sam superb 1.5 tsi 150ks, u auto salonu su nam rekli da moze da se ugradi cng i da autocacak daje garanciju. Kad sam uplatio ucesce rekli su mi da autocacak vise nedaje garanciju za cng i ostade mi samo da ga vozim na benzin. Da neduzim pricu, taxista sam i dobili smo subvencije od drzave, ali sad neverujem da ce ista da promene oko vozila jer sam vec napravio sporazum.Zanima me ako neko vozi taj moror 1.5 tsi 150ks da mi kaze realno kolika je potrosnja po gradu otprilike. Manuelni menjacHvala
Ako su ti obecali cng u garanciji ako se uradi kod njih u vreme porucivanja i mozes dokazati to, ti mozes zahtevati da oni rese problem kako znaju onda. Makar i ako fabrika ne priznaju garanciju da oni garantuju jer je to bio razlog odabira konkretnog modela. Ili da trazis sto kaze kolega oktaviju sa cng ako ima u ponudi. I da trosi 20% benzina, svakako je isplativo na duze ture, a narocito na taksiju. I jos ako Drzava subvencionise na cng, isplati se ugradnja. Ali pitanje garancije resi sa njima ili neka kompenzuju necim.
Ne trosi uporedo i benz ova Oct sa fabrickim metanom.Pali uvek na metan i samo metan trosi.