Autor Tema: Zamena šoferke  (Pročitano 7041 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže milosn8Započeo temu

Zamena šoferke
« poslato: 09. Jan, 2021. 16:41 »
Pozdrav svima, evo desila se mala “nesreca” krenuh na Sonax da operem auto, kamion ispred je bacio kamen i soferka je stradala treba mi preporuka gde je promeniti u Novom Sadu, da li ima neko da preporuci servis.

Takodje me interesuje, posto sam osigurao stakla prilikom registracije, kako funkcionise sve to, pretostavljam prvo ide prijava stete osiguranju itd.

Hvala svima na pomoci unapred!

Na mreži 2 Busy

Odg: Zamena šoferke
« Odgovor #1 poslato: 09. Jan, 2021. 16:47 »
Prijaviš štetu.
Preporuka Ivanić stakla posle Mikoma na Temerinskom putu.

Na mreži mar_cog

« Odgovor #2 poslato: 09. Jan, 2021. 17:50 »
Ja sam pre mesec dana imao slicnu situaciju... Zamenjena soferka u Glass servisu u Rumenackoj. Perfektno odradjen posao, na moje iznenadjenje. Prosle godine sam zbog problema curenja soferke isao kod Ivanica i sredili su je, ne bas kako bi trebalo, ali ok, krajnji ishod je ipak bio pozitivan. U svakom slucaju, ako mozes da biras, ili Ivanic ili Glass servis, neces pogresiti gde god da odes.
  • Vozi: Skoda Fabia Combi 1.9TDI

Na mreži AcoSk

« Odgovor #3 poslato: 09. Jan, 2021. 18:20 »
Prijaviš štetu.

Kome da prijavi?

« Odgovor #4 poslato: 09. Jan, 2021. 18:49 »
Kome da prijavi?
Pa osiguranju valjda?

« Odgovor #5 poslato: 09. Jan, 2021. 18:50 »
Prijaviš štetu.
Preporuka Ivanić stakla posle Mikoma na Temerinskom putu.
Ja sam pre mesec dana imao slicnu situaciju... Zamenjena soferka u Glass servisu u Rumenackoj. Perfektno odradjen posao, na moje iznenadjenje. Prosle godine sam zbog problema curenja soferke isao kod Ivanica i sredili su je, ne bas kako bi trebalo, ali ok, krajnji ishod je ipak bio pozitivan. U svakom slucaju, ako mozes da biras, ili Ivanic ili Glass servis, neces pogresiti gde god da odes.

Hvala momci!

Na mreži AcoSk

« Odgovor #6 poslato: 09. Jan, 2021. 22:16 »
Pa osiguranju valjda?
Cijem osiguranju?

« Odgovor #7 poslato: 09. Jan, 2021. 22:21 »
Cijem osiguranju?
osigurao sam stakla prilikom registracije auta, mozda nisi procitao gore.

Na mreži AcoSk

« Odgovor #8 poslato: 09. Jan, 2021. 22:39 »
Izviniiii, nisam video

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #9 poslato: 09. Jan, 2021. 22:51 »
Koji auto?
Pazi ako imas kameru, po pravilu treba i kalibracija, a to moze samo ovlasceni, pa kosta.
Svakako osiguranje pokriva tek soferku, 30-tak hiljada.
Za Superb 3 je 85.000 koliko se secam.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Na mreži dixon

« Odgovor #10 poslato: 09. Jan, 2021. 23:14 »
@Bingodalton октавија мк2 је код Милоша, колико знам :)

Што се калибрације камере тиче, мсм да https://obd2.rs из Крњаче ради те калибрације, па провери цену, верујем да је испод овлашћеног :), ако некоме затреба.

« Odgovor #11 poslato: 10. Jan, 2021. 08:57 »
Izviniiii, nisam video
Opusteno

« Odgovor #12 poslato: 10. Jan, 2021. 08:59 »
@Bingodalton октавија мк2 је код Милоша, колико знам :)

Што се калибрације камере тиче, мсм да https://obd2.rs из Крњаче ради те калибрације, па провери цену, верујем да је испод овлашћеног :), ако некоме затреба.
Koji auto?
Pazi ako imas kameru, po pravilu treba i kalibracija, a to moze samo ovlasceni, pa kosta.
Svakako osiguranje pokriva tek soferku, 30-tak hiljada.
Za Superb 3 je 85.000 koliko se secam.

Jeste, u pitanju je mk2 octavia, obicna je soferka bez ikakvih senzora. Sinoc sam prijavio stetu online, popunio neki upitnik i dobio sam povratni mail da cu u najkracem roku dobiti instrukcije sta da radim. Osigurana suma je 40k din u mom slucaju.

Sad ne znam da li odmah u ponedeljak da teram u servis da rade novu ili da cekam osiguranje

Na mreži mar_cog

« Odgovor #13 poslato: 10. Jan, 2021. 11:09 »
Jedino sto ja znam u ovoj situaciji je da bi bilo dobro da ne vozis auto dok ti se ne jave iz osiguranja sa instrukcijama. Moze se desiti (a verovatno hoce) da pukne cela soferka jer je razlika u temperaturi velika. Napolju hladno, unutra grejanje i vrlo brzo ces imati pukotinu preko cele soferke.
  • Vozi: Skoda Fabia Combi 1.9TDI

« Odgovor #14 poslato: 10. Jan, 2021. 11:58 »
Jedino sto ja znam u ovoj situaciji je da bi bilo dobro da ne vozis auto dok ti se ne jave iz osiguranja sa instrukcijama. Moze se desiti (a verovatno hoce) da pukne cela soferka jer je razlika u temperaturi velika. Napolju hladno, unutra grejanje i vrlo brzo ces imati pukotinu preko cele soferke.
Pa to i ja kontam, cekam ih da se jave pa cemo videti za dalje