0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Prijaviš štetu.
Kome da prijavi?
Prijaviš štetu.Preporuka Ivanić stakla posle Mikoma na Temerinskom putu.
Ja sam pre mesec dana imao slicnu situaciju... Zamenjena soferka u Glass servisu u Rumenackoj. Perfektno odradjen posao, na moje iznenadjenje. Prosle godine sam zbog problema curenja soferke isao kod Ivanica i sredili su je, ne bas kako bi trebalo, ali ok, krajnji ishod je ipak bio pozitivan. U svakom slucaju, ako mozes da biras, ili Ivanic ili Glass servis, neces pogresiti gde god da odes.
Pa osiguranju valjda?
Cijem osiguranju?
Izviniiii, nisam video
@Bingodalton октавија мк2 је код Милоша, колико знам Што се калибрације камере тиче, мсм да https://obd2.rs из Крњаче ради те калибрације, па провери цену, верујем да је испод овлашћеног , ако некоме затреба.
Koji auto?Pazi ako imas kameru, po pravilu treba i kalibracija, a to moze samo ovlasceni, pa kosta.Svakako osiguranje pokriva tek soferku, 30-tak hiljada.Za Superb 3 je 85.000 koliko se secam.
Jedino sto ja znam u ovoj situaciji je da bi bilo dobro da ne vozis auto dok ti se ne jave iz osiguranja sa instrukcijama. Moze se desiti (a verovatno hoce) da pukne cela soferka jer je razlika u temperaturi velika. Napolju hladno, unutra grejanje i vrlo brzo ces imati pukotinu preko cele soferke.