Autor Tema: Moja ŠKODA - Zemun - novi i polovni delovi, servis za Škoda vozila  (Pročitano 47824 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

jos neki noviteti ...
hauba favorit od 10e ...
cistimo police...
pozovite i proverite

http://forum.skodaforum.rs/skoda-dileri-akcije/str-marijo-zemun-dusko-skoda/msg16971/#new
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

od sutra 26.05.2014.godine pocinje najveca rasprodaja novih delova u prodavnici koja se zove STR MARIJO...
akcija traje do konacnog ciscenja polica ...

sto se tice MOJA SKODA zemun ... sve ostaje po starom... rasprodaja je stalna ...
trenutna hit ponuda...
1. vrata za OKTAVIJU MK1 od 10e... u mnogim bojama koje se voze po nasim ulicama ...
2. kompleti sedista za oktaviju MK1 od 25e...

Dragi forumasi,
sa velikim zadovoljstvom zelim da Vas obavestim da je posle dosta velikog truda i rada pusten u rad nov sistem informisanja o stanju rezervnih delova koje imam...
Naime, bilo je dosta tesko sve prebrojati , sve popisati i sve to osmisliti, ali uspeli smo uz pomoć ETKE da napravimo ličnu bazu podataka po kojoj u svakom trenutku znamo da li na stanju imamo ili ne trazeni deo ...
takođe, dosta energije je uloženo u sagledavanje paralela i nalženje alternativnih delova koji odgovaraju ...
za neke je ovo mozda rutinska akcija, ali za nas posle svega sto smo odradili, ovo je bio posao vredan izazova ...
s toga obavestavam da je moguce putem skajpa izvrsiti upit ...

dovoljno je samo da potrazite moja skoda zemun i sve posle je lako ...
trudicemo se da u najkracem vremenu odgovorimo na upit ili da pronadjemo paralelu koja odgovara ...

veliki pozdrav
Dusko
PS
NARAVNO moguce je naci nas na brojeve
063/618-136 Duško
069/168-1980 Marijo
064/312-9897 Dragan Gaga

DAJE SE NA ZNANJE....
OD DANAS POCINJE VELIKA RASPRODAJA ENTERIJERA SKODE FABIA I OCTAVIA ...

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Enterijer/skoda-octavia-sedista-i-enterijer-sa-slike/25787949

pocetna cena je 10 dinara

RANIJE SAM OBAVESTAVAO DA JE U toku rasprodaja mehanike, blokova motora, motora sa poreklom ...
skoda ima taj problem da se za razliku od mnogih drugih vozila jako retko kvari pod haubom...

neke od ponuda predstavicu ovde ...

https://www.kupujemprodajem.com/Blok-motora-skoda-fabia-1-4mpi-13534104-oglas.htm?filter_id=

https://www.kupujemprodajem.com/Polumotor-octavia-1-6-AVU-13533986-oglas.htm?filter_id=

top ponuda...

AKUMULATOR STAR 7 MESECI U GARANCIJI ... cena od 10dinara... od Vas zavisi krajnja cena ... (samo za moje drugare informacija da imam vise komada slicnih performansi... tako da za prvih 5 ucenika licitacije imacu mogucnost da ponudim odlicne akumulatore po povoljnim cenama)  SRECNO

http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-delovi/Auto-elektronika/akumulator-star-6meseci-sa-garancijom/25882169

DRAGI FORUMASI,
 vest koju zelim da podelim sa svima nije neka velika senzacija, mozda i nije neka vest, ali dovoljno je reci da od danas, posle nekih dva meseca pauze i bolovanja ponovo pocinje da radi ZORAN MILIC ...

za sve one koji su znali njegovu staru lokaciju u backoj ulici u Zemunu,  zelim da obavestim da je promenio radionicu u kojoj radi  i da se zakazivanje servisa i pregleda vozila vrsi na isti telefon na koji se i do sad vrsilo zakazivanje ...
da ne bi prekrsio jos neko pravilo foruma, podatke o novoj adresi na kojoj radi Zoki, poslacu svakom zainteresovanom na PP, ali dovoljan je i podatak i to  da bas u okviru ove teme objavljujem ovu vest ...

zelimo mu  samo da bar sledecih 10godina ne koristi bolovanje koliko je to koristio ovih dana,a posle moze i u penziju  ...

dragi forumasi,
obavestavam Vas sve o novitetima na mojoj fb stranici...
od skoro je pocela sa radom BERZA polovnih delova gde svi oni koji imaju neki polovan ili nov deo sa skodinog vozila, mogu isti da postave BESPLATNO I BEZ IKAKVE OBAVEZE NA mojaskoda.zemun profil i da DIREKTNO STUPE  u kontakt sa buducim kupcem BEZ ikakvog posredstva mojaskoda.zemun...

jos jednom se zahvaljujemo svima koji su sa nama ucestvovali u uspesnoj potrazi za mojim ukradenim vozilom, a albu UKRADENA VOZILA ce i dalje postojati i sluziti za objave slicnih necasnih radnji...

uprkos brojnim poteskocama sa kojima smo bili suoceni, verujem da cemo od danas, uci u novu eru u radu i da cemo biti u prilici da jos kvalitetnije i raznovrsnije pomognemo svim vlasnicima skodinih vozila, bilo da je o bilo kom problemu rec ...

pozdrav
dusko  skoda
mojaskoda.zemun

dragi forumasi
u obilju novosti koje smo ove jeseni uspeli da realizujemo u poslovanju na sveopstu radost svih korisnika skodinih vozila koji su to iskusili, imao sam i jedan mali peh ...
naime, profil preko koga nas velika vecina na FB verno svakodnevno prati je u toku prosle nedelje , ne znam tacno iz kog razloga, pretpeo promenu u nazivu profila... vise se ne zove MOJA SKODA ZEMUN vec nosi jedino lepse ime od toga (Dusko Veselinov )...
i dalje je moguce pristupiti mu sa adrese
www.facebook.com/mojaskoda.zemun...

takodje, problem je prevazidjen i budjenjem GRUPE MOJA SKODA ZEMUN koja je za par dana okupila vise od 100clanova ... ali to je manje vazno za sve ...

ove uvodne dane smo proveli proslavljanjem fantasticnih rezultata skodinih vozila na upravo zavrsenom SRBIA RALLY (WLADICA RABRENOVIC SA FABIJOM I MILE CVJETICANIN SA MOJOM NESUDJENOM SKODOM FELICIJOM 1.3 su pokazali fantasticne rezultate)...
u narednim danima nastavicemo sa promotivnim akcijama kao i sa aktiviranjem BERZE skodinih delova gde ce svi moci da samostalno postave oglas dela koji imaju a zele da ga menjaju ili prodaju... ali o tome vise u nekom od narednih obracanja
nego, da ne offujem u sopstvenoj temi ...
hvala Vam svima sto redovno pratite desavanja MOJE SKODE ZEMUN i nadam se da cemo se koliko vec u kositnjaku ponovu videti uzivo ...

a za sve clanove skoda foruma, mogu da ponudim da u periodu prelaska na zimsku eksploaaciju vozila, je moguce da uz nasu pomoc zamene, ulje antifriz ili da zajedno proverimo da li je vozilo spremno za zimu ...

pozdrav
Dusko

Noviteti u mom sokaku ...
oktavia Mk2
1.9 77kW ... oznaka motora BKC ...
navali narode ...

neka slike kazu vise od reci ...
sa prevelikom zelju da se u nekom skorijem vremenu vratim ...
za sad samo ovoliko ...

dragi forumasi,

sa zeljom da ono sto sam u jednom postu napisao ovde i potvrdim, najavljujem da cemo u narednom periodu, za sve clanove foruma, vrsiti BESPLATNE preglede i konsultacije oko stanja vozila za pripremu za ZIMSKU EKSPLOATACIJU...

Ovaj pregled bi obuhvatao:
- pregled i stanje rashladnog sredstva ...
- kontrolu stanja kocionih sistema (pozeljno je ukoliko postoji sumnja na kocnice odraditi prethodni vanredni tehnicki pregled na valjcima - zamoliti da vam odstampaju dijagram kocenja, ukoliko pak nemate gde da odradite @valjke@ odradicemo negde kod nas u komsiluku)
- provera stanja ostalih sistema na vozilu...

potrebno je samo da se blagovremeno najavite, kako bi bili u mogucnostida bez cekanja izvrsimo proveru u sto kracem vremenu ...

OVIM KORISTIM PRILIKU DA PONOVIM NESTO VEOMA VAZNO ...
moja skoda zemun prica funkcionise u svim vremenskim uslovima i u svako doba dana, ali zbog ucestalih pojava u prilici sam nesto da ponovim ...

NAJBOLJE SMO DOSTUPNI RADNIM DANIMA OD 9 DO 17H I SUBOTOM OD 9 DO 14... u ostalim terminima sam dostupan sto online, sto na poznate telefone... jedino ako nemam neki drugi poziv u toku ...
molim za razumevanje po ovom poslednjem sto sam rekao, jer nama je prioritet u tome da cenimo Vase vreme, ali isto tako moramo voditi racuna i o tome da malo slobodnog vremena koje imamo mozemo da posvetimo boljoj organizaciji ... (citajte izmedju redova... nemamo vremena da Vas cekamo van radnog vremena u situaciji da nepostujete dogovor po pitanju termina dolaska ili posete ... )

Hvala na razumevanju .

Dusko

dragi forumasi ...
jos jednom zelim da se zahvalim na jos jednom fenomenalnom druzenju ...

za sve one koji mozda nisu imali saznanja zelim da jos jednom ponudim koje sve modele vozila i delova  skodinog programa poznajem i imam, kako ne bi se ponovila situacija da neki veoma aktivni clanovi skodaforuma nisu informisani...

skoda favorit
skoda felicia 1.3,1.6, 1.9d
skoda felicia PIK UP
skoda fabia 1.4, 1.4 16V, 1.9sdi, 1.4 tdi, 1.2 6v, 1.2 12v
skoda octavia A4 1.6 55KW, 1.6 74KWE, 1.8 92KW, 110KW, 1.9 SDI ,TDI (AGR I ASV MOTORI)
SKODA praktik (rumster) 1.2 ...
skoda octavia A5 COMBI 1.9TDI 77KW...

naravno, za sve ove modele, moguce je nabaviti i nove delove u kvalitetu(tu ne mogu garantovati najbolju cenu ... ali mogu garantovati proveren kvalitet...)
za sve navedene motorn grupe, posedujem motore domaceg porekla ...i jos mnogoooo toga

jos jednom koristi priliku da se zahvalim na odlicnoj organizaciji jucerasnjeg skupa na Kosutnjaku

pripremite se za zimu na vreme, proverite isravnost startera/ anlasera  vase skode...

za slucaj da vam zatreba drugi anlaser u toku je velika rasprodaja ...

https://www.facebook.com/mojaskoda.zemun/media_set?set=a.314426648737049.1073741876.100005091486916&type=3