0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Sudeci po opisu flote, reklo bi se da smo ista firma Ja sam imao licno dodeljenu (sticajem okolnosti promenio sam tri, jednu novu i ostale dve su imale oko 50.000 km kad sam ih preuzeo, dogurale su do cca 200k, bar dok su bile kod mene). Motor kao motor je ok, ali samo dok je na benzinu.Ja nemam utisak da je trom kao sto vecina govori, osim malo vece potrosnje (oko 7-8 litara, meni je to puno jer mi religija propoveda da je maksimum potrosnje 5,5) nemam zamerki, uz pravilan rad menjacem i voznje kao sto benzinac zapoveda taj auto uopste nije trom, naprotiv.Medjutim, posto sam ja moje primerke vozio svaki dan autoputem NS-BG-NS od 2012 do pocetka 2020, nikako nisam bio zadovoljan ponasanjem TNG-a na autoputu. Nas TNG prosto nije za autoput. Odnosno jeste ako ne vozis preko 120, kao sto i "firma" propoveda i kao sto vecina i vozi ali kad vozis na limitu (za kompanijsku kaznu) od 130-140 (odnosno iole normalno za uobicajeno shvatanje autoputa kao sredstva za brzi transport) onda se pokazu sve mane gasne instalacije (zaprljane dizne i posledicno uzasan odziv na pedalu gasa, trokiranje, manjak snage na usponima).