0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Manuelnu klimu po PS podešavaš da hladi samo iz srednjih, glavnih otvora. Proveri da li su svi maksimalno otvoreni. Grejanje podešavaš na noge + šoferka.Kad je nemoguće vruće kao ovih dana, upali recirkulaciju, pa kad se vozilo dobro rashladi, stavi da uvlači vazduh spolja. Kombinuj po najgorim danima recirkulaciju sa klimom.Ako je materijal table kao na O4, onda je jedini spas da hladiš šoferku + srednji otvori. Materijal table je potpuni promašaj, usija se.
Službeni Karoq, dvije godine star, cca 18kkm, još prošle godine prijavljivao problem u škodi, bez ikakvog rezultata, po njima sve OK. Auto ne uspjeva da rashladi kabinu, još ako je stajao na suncu, treba mu dobrih pola sata da donekle razduva ali o rashlađenom interieru nema ni govora.
Ja ne znam da li postoji razlika u snazi/kvalitetu hlađenja između automatske i manuelne klime kod Karoqa. Ja imam automatsku i stvarno nemam nikakvih problema evo danas na 37 posle 3-4 min bije hladno kosti lomi. Tačno još mi samo fali da klima ne hladi kako treba pa da poludim više sa škoda bokjkama.