Autor Tema: Remont turbine Trile Šabac  (Pročitano 1801 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže skodillacZapočeo temu

Remont turbine Trile Šabac
« poslato: 04. Okt, 2021. 14:02 »
Pozdrav, otišla nam je turbina na Škodi Fabiji i odlučili smo se za polovnu, s obzirom na to da smo naišli na oglasima na kontakt ovog čoveka koji daje garanciju na turbinu. Zanima me da li je neko imao iskustva s ovim servisom, pozitivne su recenzije na guglu ali ih ima malo. Hvala unapred!  :)
  • Vozi: Skoda Fabia Combi 1.4tdi 2008

Van mreže SuperB

Odg: Remont turbine Trile Šabac
« Odgovor #1 poslato: 04. Okt, 2021. 15:12 »
Meni ovo lici na vid besplatne reklame, nov clan, 1 poruka i odmah reklama za servis.  bravo2

« Odgovor #2 poslato: 04. Okt, 2021. 15:20 »
Nije reklama nego očajnički vid traganja za preporukom 😂 U ovlašćenom servisu su dali ponudu od 170 hiljada, za remont isto nisam mogla da nađem preporuku a verovatno će iskoštati 300/350e. Ako neko ima neki drugi predlog, pomagajte :)
Btw kakva reklama ako sam lepo napisala da nema recenzija i da zato pitam za iskustva pre nego što iskeširamo 200+e?

Na mreži atomislav

« Odgovor #3 poslato: 04. Okt, 2021. 16:44 »
Ako polovan turbo kosta 200+ evra, onda je za te novce po meni bolja opcija da remontujete taj koji je crkao i dobijete nov turbo sa garancijom. Ima bar kvalitetnih turbo servisa kod nas.

« Odgovor #4 poslato: 04. Okt, 2021. 17:29 »
Pozvala sam čoveka i nije imao turbo na stanju, tako da sad ostaje remont kao opcija.. Da li imate neke preporuke? Čula sam i pozitivne i negativne komentare za Užice a i nemamo baš taj luksuz da budemo bez auta nedelju dana, gledali smo Makedo gas na Smederevskom putu mada ni za njih nisam našla komentare na forumu, samo par recenzija na guglu  wac1

Na mreži Mareska

« Odgovor #5 poslato: 04. Okt, 2021. 17:47 »
Pozvala sam čoveka i nije imao turbo na stanju, tako da sad ostaje remont kao opcija.. Da li imate neke preporuke? Čula sam i pozitivne i negativne komentare za Užice a i nemamo baš taj luksuz da budemo bez auta nedelju dana, gledali smo Makedo gas na Smederevskom putu mada ni za njih nisam našla komentare na forumu, samo par recenzija na guglu  wac1
ODLIČAN svaka preporuka za turbo servis 2A se zove u Busijama, dečko vrhunski profesionalac turbouzice škola.
  • Vozi: Superb

Van mreže petarp031

« Odgovor #6 poslato: 04. Okt, 2021. 22:14 »
Imam pozitivna iskustva sa Daliborom, vlasnikom Makedo Gas servisom. Reparirao mi je turbinu od octavie 1.9tdi BKC, auto je od tada presao preko 100.000km, radi i dalje odlicno.

« Odgovor #7 poslato: 05. Okt, 2021. 10:09 »
Hvala puno na odgovorima!  ^-^