0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Prelistao sam celu sekciju, ne nađoh posebnu temu. Možda ste negde pominjali off-topic, nisam video.Pre dva meseca, sa promenom radnog mesta, dobio sam službenu Superb 2.0 190 KS DSG (2019).Mnogo dobar auto. Čačkajući podešavanja, video sam da ima opciju obaranja retrovizora za vožnju unazad, koja je u meniju čekirana, ali se to ne dešava. Ima li neko pojma zašto?Sad ću da počnem i u ovoj sekciji da gnjavim i davim sa pitanjima....
Mora da ti prekidac za retrovizore bude na R (na desnom) i memorisi poziciju retrovizora koju zelis kad ubacis u rikverc.
A bre sta si se stiso, sad kad si dobio takva sluzbena plati 400 evri da ti coek to sve iskodira
Само ћу ово написати и удаљити се са овог форума... Сви сте ви паметни, кодирате carly и obd11 са два клика док се нешто не појебе, док неко не сјебе на колима 2016-17 отварање прозора, поправљао сам и сјебан А6 2017 јер су се прозори отварали на супротној страни возача и сувозача након што је неко покушао да кодира и да мрси. Чипујете кола за 30€ док некоме не буде упуцан моторни рачунар и закључан па треба други, за дпф и егр је много 70€ док не крене ауто без дпф да улази у регенерацију и safe mode... Да л смо такав народ или само поједини ме знам, али и даље се много више цени кад неко заврне 3 шрафа на шусплеху него кад одради нешто софтверски... Немам уопште више жељу да ишта пишем по овом форуму кад са друге стране седе људи као ти и само чекају да нешто паметујуХвала лепо на пажњи доста смо се дружили, од сад повремено само у својој гаражи качим постове