Autor Tema: Obaranje retrovizora pri vožnji unazad  (Pročitano 4081 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

Odg: Obaranje retrovizora pri vožnji unazad
« Odgovor #15 poslato: 25. Nov, 2021. 18:14 »
Meni recimo smeta to obaranje pa sam ga iskljucio jer mi vise treba da vidim do auta sta imam a ne na kolovozu.

Na mreži m@c|-|oRZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 25. Nov, 2021. 18:20 »
Sve mi se čini da ću i ja da isključim.  Odnosno, da ga uključujem samo kad mi stvarno treba.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Van mreže nidza

« Odgovor #17 poslato: 26. Nov, 2021. 14:46 »
Što bi ga isključio ikad? Dokle god komanda za pomeranje retrovizora nije na R, on se ne pomera. Ima 5 opcija od kojih može biti na bilo kojoj od preostale 4.

Ja to obilato koristim, a ne ogrebem felnu kad se parkiram uz ivičnjak.

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Na mreži m@c|-|oRZapočeo temu

« Odgovor #18 poslato: 26. Nov, 2021. 15:12 »
Pa na go sam i mislio. Da držim dugme na sredini i onda se ne aktivira. Ako mi baš ustreba kao što kažeš,  okrenem dugme i koristim ga.
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Van mreže fobia24

« Odgovor #19 poslato: 26. Nov, 2021. 20:39 »
Lose sam se izrazio, ne koristim funkciju, ali ako zatreba zbog ivicnjaka, lako se aktivira na R.

Van mreže Namćor

« Odgovor #20 poslato: 30. Nov, 2021. 17:56 »
Само ћу ово написати и удаљити се са овог форума... Сви сте ви паметни, кодирате carly и obd11 са два клика док се нешто не појебе, док неко не сјебе на колима 2016-17 отварање прозора, поправљао сам и сјебан А6 2017 јер су се прозори отварали на супротној страни возача и сувозача након што је неко покушао да кодира и да мрси. Чипујете кола за 30€ док некоме не буде упуцан моторни рачунар и закључан па треба други, за дпф и егр је много 70€ док не крене ауто без дпф да улази у регенерацију и safe mode... Да л смо такав народ или само поједини ме знам, али и даље се много више цени кад неко заврне 3 шрафа на шусплеху него кад одради нешто софтверски... Немам уопште више жељу да ишта пишем по овом форуму кад са друге стране седе људи као ти и само чекају да нешто паметују

Хвала лепо на пажњи доста смо се дружили, од сад повремено само у својој гаражи качим постове

Dixon je vrh. Lično znam momka, pametan, mlad,perspektivan, trudi se da nauči(očigledno je i naučio), razume software, zna engleski, pokrenuo biznis, zaslužuje poštovanje.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.6tdi Ambition 2014g

Na mreži MAKS

« Odgovor #21 poslato: 30. Nov, 2021. 21:13 »
Dixon je vrh. Lično znam momka, pametan, mlad,perspektivan, trudi se da nauči(očigledno je i naučio), razume software, zna engleski, pokrenuo biznis, zaslužuje poštovanje.

Apsolutno se slazem sa ovim. :bravo: :bravo: :bravo:
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #22 poslato: 30. Nov, 2021. 21:33 »
+ 1. Imam samo reci hvale za Dixona.