0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Само ћу ово написати и удаљити се са овог форума... Сви сте ви паметни, кодирате carly и obd11 са два клика док се нешто не појебе, док неко не сјебе на колима 2016-17 отварање прозора, поправљао сам и сјебан А6 2017 јер су се прозори отварали на супротној страни возача и сувозача након што је неко покушао да кодира и да мрси. Чипујете кола за 30€ док некоме не буде упуцан моторни рачунар и закључан па треба други, за дпф и егр је много 70€ док не крене ауто без дпф да улази у регенерацију и safe mode... Да л смо такав народ или само поједини ме знам, али и даље се много више цени кад неко заврне 3 шрафа на шусплеху него кад одради нешто софтверски... Немам уопште више жељу да ишта пишем по овом форуму кад са друге стране седе људи као ти и само чекају да нешто паметујуХвала лепо на пажњи доста смо се дружили, од сад повремено само у својој гаражи качим постове
Dixon je vrh. Lično znam momka, pametan, mlad,perspektivan, trudi se da nauči(očigledno je i naučio), razume software, zna engleski, pokrenuo biznis, zaslužuje poštovanje.