0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja sam to menjao,isti simptomi su bili.U pitanju su tefloni u anlaseru,koštali su 800 RSD,ali ruke su bile 2400. 2 Busy from Sony Miro
starter je sprej koji se koristi za pomoc pri pokretanju dizel motora.Kaze se alnaser ili elektropokretac prvi put cujem da neko starterom naziva elektropokretac.Cuo sam da nazivaju i starterom uredjaj koji se ukljucuje na napon od 220 v pa se pomocu njega pojacavaju akumulatori ukoliko su prazni...
Ja sam gledao na ceskim i slovackim sajtovima gde se isto koristi rec starter, a i na google kad se ukuca "starter skoda fabia" izlazi taj deo na slikama, tako da cemo ovde zakljuciti temu o jezickim nedoumicama. Nego, mom prijatelju koji zivi u Becu su za vreme tehnickog ustanovili da mu je (oni ga tako nazvase) starter u problemu i da bi valjalo da ga menja ako hoce kod njih, oni bi mu to povoljno odradili. Na pitanje koliko bi ga to izaslo sa rukama, receno mu je 300 eura! Samo ih je zamolio da mu daju papir kako je prosao tehnicki i otisao, jer je defintivno bezobrazluk kako ljudi gule kozu onima koji se iole ne razumeju u automobile, mehaniku... Dakle, ko se razume u ovu nauku, pravac Austrija, ruke ce mu se pozlatiti.
Verujem, ali poenta je u tome da nije bio u Skodinom servisu vec u radionici koja ima dozvolu za rad, odnosno obavljanje tehnickog, ciji vlasnici su Turci.