Za kvalitetno odrzavanje koze ti je potrebno par stvari i poprilicno strpljenja/ljubavi da je redovno odrzavas

Neka osnovna varijanta za kvalitetno ciscenje je sledeca -->
Potrebno ti je:
1. Hemijsko sredstvo za ciscenje koze - prskalica koja razgradjuje prljavstinu i masnoce. Ja licno koristim Autofinesse. Ima i jos kvalitetnijih (npr Chemical Guys kao sto si spomenuo) ima i drugih manje kvalitetnih. To prepustam tebi da izaberes posto se i cene razlikuju dosta.
2. Cetka za detaljno ciscenje nakon nanosenja sredstva za razgradjivanje masnoce i prljavstine. Brend cerke je manje bitan. Dakle naprskas sredstvo za ciscenje, detaljno cetkas; nakon cetkanja, obrises sediste mikrofiber krpom i videces da je koza dobila matiran izgled. To znaci da je cista i spremna za nanosenje kreme.
3. Krema za negu koze i aplikator za lakse nanosenje kreme. Bitno je da svuda ravnomerno utrljas na ociscenu kozu, a visak kreme na kraju uklonis mikrofiber krpom (ne istom onom koja je koriscena za brisanje sredstva za ciscenje). Ja takodje koristim Autofinesse, ima i drugih brendova koji su kvalitetni.
Ovo su osnovni koraci za pravilno ciscenje. Meni za ciscenje enterijera u Superbu treba minimum 1.5h.
Ako zelis da ides jos dalje, mozes uraditi nanosenje keramicke zastite za kozu koja bi trebala samo da ti produzi vreme do sledeceg potrebnog ciscenja.
Nadam se da sam ti pomogao