ajde izgleda prvo moram ja nesto da kazem...
u poslednje 2 godine imao sam ga na svim mojim 1.6 vozilima...
3 uredjaja... 2 ugradjena u novom sadu, 1 ugradjen u cacku...
sva tri su sekvent i cena ugradnje od 350-400e...
sta da kazem?
imao sam osecaj da imam plin u vozilu, ali nesto, posle upotrebe preko deceniju u 1.3 konceptu... previse nekih problemcica ume da se pojavi...stvarno vozilo mora da bude 101% ispravno da bi plin radio fantasticno...
ok, presli smo mi oko 50.000km sigurno na plin... ali ... i dalje smatram... nije najsrecnije resenje ugradjivati na feliciju 1.6 plin bas sad...
ipak je to prevelika investicija za vozilo koje cca vredi 1000e i sa kojim... treba stvarno napraviti kilometrazu da se bas sve isplati...
jer, 50.000dinara sigurno kosta instalacija plus atest, ako ne i 60.000dinara...
a za to je potrebno ... sigtno nekih 12.000km ako ne i vise...pod uslovom da se nista ne pokvari u medjuvremenu i da ne morate da menjate razvodnike, bobine, kablove svecice i sve ostalo ...
a za godinu dana to vozilo ce realno vredeti upola para kao danas... i mislim da je matematika... veoma losa, sa potencijalnom mogucnoscu da udjete u problem, pogotovu ako vozilo ne koristite na duzim relacijama, jer ovaj sistem podrazumeva paljenje vozila na benzin i zimi, bar 1.5 km voznje na benzin...
toliko za pocetak o ovoj temi od mene