0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ако се не варам, код другара смо ово урадили на О3 1.6 дизел, и требало би да се зове "Throttle Pedal Response", илити на српском нешто као "Реакција педале гаса".Он се одушевио, каже да има осећај да вози други ауто. П.С.Не било ти тешко, пребаци ово кодирање и у ону тему са ОБД11 кодирањем.
Na prethodnoj oktaviji rs tdi 2018 sam to ukljucio i nikakvu razliku nisam primetio u odzivu na gas. To je vise subjektivni osecaj ko misli da je drugi auto. U pitanju su finese koje bi se mozda pokazale na dijagramu.
Ako se ne varam RS ima modove voznje. Citao na Briskoda da ovo se primeti kod auta koji to nemaju. Slikovito da kazem razlika je kao da uporedimo eko vs normal mode.
Ja imam modove na Kodiaq i primeti se razlika. Suštinski ovim podesiš "brži odziv na gas" za regularni mod u kojem najčešće i voziš.Kad menjaš modove, bar kod mene, on promeni razne parametre pa npr u sport modu poveća broj obrtaja pre kretanja, "očvrsne" amortizere, kasnije prebacuje u veću brzinu itd... ovde samo na "normalnom" modu menjaš odziv gasa...meni se sviđa