0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Niko nije rekao da ne voli sam da konfiguriše, lično sam naravno to uradio a i mnogi drugi, govorio sam o nečemu drugom.
Као корисник конфекцијске Шкоде, Ф4, на нови С4 гледам онако филозофски...И тај фамозни волан о коме је овде доста писано! Оно што мени није јасно је да Шкода исти волан има у Ф4, као возилу у најнижем сегменту, и у новој С4, возилу које је целе 3 степенице изнад Ф4!!! ...
Eeee Zeljko, Zeljko... Nemoj da nam vredjas F4. Pa sve Skode su "konfekcijske"... To samo vlasnici Superba i Kodiaka mastaju da nije tako. Nekom fensi tipu to je mana koju pokusava da zaboravi ili previdi a nekom normalnom je mozda i vrlina. Pa stvarno je komicno, ali ekstremno komicno, da volan u Superbu bude identican sa onim u Fabiji. Mislim na moju F4 koja ima kozni volan i sa svim identicnim dugmicima. "Famozni" dvokraki volan je meni odlican jer nudi na autoputu da spustis jednu ruku na za to oblikovani donji deo i opsuteno uzivas u voznji (covek iznad prikazao na fotografiji). Medjutim i "cuveni" "sportski" trokraki volan kod Skode je takodje identican kod svih skodilaka. Toliko o "konfekciji"... Ipak mozda je Skoda imala i pozitivnih izleta kao sto je Yeti naprimer, mozda... U svakom slucaju Skoda pokusava poslednjih godina da izadje iz "konfekcije", koliko je to uspesno... pa, mozda i volan pokazuje?