0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Treba da se dopuni klima.
Jedna od verovatnih mogućnosti pod uslovom da ti je na kazaljki radna temperatura od 90 , onda bi to verovatno bio mali hladnjak ili ti radiator grejanja kod tih modela Tour , sad još vidi jeli slabo i na desnoj i na levoj strani , mogu da budu i klapne grejanja da ostanu zaglavljeni motorići pa ne prolazi vazduh od radijatora više je opcija a kreni redom prvo radna temperatura pa levo desno intezitet grejanja pa onda ćeš doći do radijatora , najčešći uzrok je neredovna zamena rashladne tečnosti koja bi morala na 4 godine najkasnije da se zameni G12+ jer nakupi talog i pravo ga nagura u tanke cevi radijatora-malog hladnjaka i eto začepljenja i slabog grejanja
Ako na obe strane slabo greje onda je verovatno loš termostat i ostaje otvoren delomično i ne postiže radnu temperaturu , nije neka skupa stavka zameni ga pod hitno, jer nije samo tu onda problem grejanje već pothlađivanje motora i tu je ugrožena glava motora koja tako može da dobije pukotinu kao od šale i eto onda kapitalnih ulaganja
G12 neki.
Verovatno je to u pitanju, vec sam zakazao majstora. Da li znas mozda, posto se prilikom zamene termostata menja rashladna tecnost, koji marka antifriza je za preporuku. Imam neki Bel, ne znam da li je dobar kvalitet.Hvala
Tebi treba G12+ i pravi veoma kvalitetan NISOTEC na Nis pumpi ga uzmeš zaobiđi te noname proizvođače
Juce uzeo Nisotec g12 na pumpi.Hvala