Neskela, ivanovitzz, Nenad78, Mareska i 23 gostiju pregledaju ovu temu.
Na papiru je 0-100 razlika 1.3s. Iskreno, nisam osetio da 150ks ide slabije drastično, ide sasvim fino i dovoljno za 85.7% vozača. Verovatno je razlika u većim brzinama kao što je wkobre rekao.Odosmo u off, ali ne mogu da ne spomenem kako ide 280TSI Stage 1. Totalno druga dimenzija u odnosu na TDI, bukvalno sam spreman da uzmem takav polovan (2017-2019) pre nego novi TDI200. Ne pišem ovo konkretno autoru, nego kao savet nekom ko će možda čitati ovo za X vremena - provozaj i videćeš.
Samo da se razumemo, wkobre i ja mislimo na TDI150 i TDI190 u Superbu.
Neko je spomenuo Superb pre toga, pa odosmo svi u off. Jel si već negde probao Kodi sa tim motorom?
Poštovani,U Kodiaq-u jeste DQ381 - piše "mokra kvačila sa 7 brzina".Pošto je u pitanju Mild Hibrid on bi trebalo da bude oslobođen tzv. poreza na luksuz, tj, poreza na upotrebu motornih vozila.Za 2.0 tdi taj porez iznosi 16.430 dinara godišnje, a za mHEV se ne plaća. Kad sve to stavite u računicu videćete da li Vam se razlika u ceni od preko 4000 evra otplati i kada.Jedan član porodice naručio je na sajmu Superb 1.5 TSI mHEV, pa ću više utisaka iz prve ruke imati za dva meseca, kada stigne.Ako već kupujete nov auto na sajamskim akcijama i ako vam gepek kod Karoq-a nije premali onda je moj predlog Karoq, na koji je ove godine najveći popust.Možete doplatiti petu godinu garancije i onda ste uz održavanje u ovlašćenom servisu i tokom šeste godine pokriveni kulancom.