0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja imam fabiu elegance I nemam alarm. Fabia mk1 nijedna nema esp vec asr. Sto se tice zujalice spoji na dijagnostiku pa provjeri morala bi da radi za sve. Na dijagnostici spoji autoscan pa vidi sta sve izbacuje od gresaka. Kod mene elegance nije dobila ni maglenke. Dobila je senzore zadnje. Grijace sjedala...Послато са GT-N7100
Mnogo zavisi oprema od trazista to trzista, kod nas su malgenke bile standard u Elegance paket, ali o parking senzorima, grejacima sedista, koznoj unutrasnjosti se moglo samo sanjati.
E sad onaj nejasni dio: nemam alarm iako sam na vise mjesta procitao da je to dio elegance paketa. Prije sam imao classic pa sam ja naknadno ugradjivao alarm, ali sad bi kao trebalo da bude. Probao sam sve nacine testiranja, alarma nema. U kutiji sa osiguracima se ne moze ustekati osigurac na mjesto alarma jer dakle nema instalacije. Je li to neko cupao iz auta ili neki iz elegance nemaju alarm?
A sto se tice koze,to mislim da ne postoji u fabiji mk1 ni za jedno trziste,pogotovo ne u elegance opremi,to je moje misljenje,a mozda i gresim.
Grijesis drug, Elegance paketi opreme sa doplatom imali su kozu za Grcko trziste kao i ceste doplate za 2.0 8v motore. Ima na PIK-u crna karavanka sa originalnom crnom kozom. Takodjer i za UK trziste postoje vRS LE sa crnom kozom na Recaro sicevima i savovima u boji auta u kojoj si narucio svoju Svabiju. Na PIK-u sam isto tako vidio 2-3 iz uvoza Fabije sa ESP dugmicem, ali dosad nijednu nisam vidio sa Airbag Off dugmicem :/