Zdravo ljudi. Kupio sam prije pola godine Skodu Octaviu karavan 2015 godiste 2.0TDI DSG. Na autu je prije kupovine promijenjen plivajući zamajac, odrađeni su kompletni mali i veliki servis, a skoro su provjerene i zamijenjene stopa mjenjaca i stopa motora. Međutim auto dok je hladan radi malo bučnije (kad otvorim haubu imam utisak kao da nešto reže) i osjećaju se blage vibracije na volanu a kasnije je sve idealno. Provjerio sam prošle nedelje sve četiri dizne (testirane su "na stolu" kod majstora kome je to usko zanimanje) i po riječima majstora dizne rade odlično iako postoji odstupanje na 2. i 3. dizni otprilike oko 1,2-1,3 (ne znam tacno koja je jedinica za izrazavanje). Inače auto se većinom vozi na otvorenom putu i radi bez ikakvih problema. Da li na postojanje problema ukazuje i potrošnja goriva koja na bordu računara pokazuje prosječnu potrošnju oko 18-20 litara, iako je realna potrošnja oko 6,5 litara (ručno sam provjeravao).
Novi sam član na forumu pa bih vas zamolio da podijelite neke savjete i slična iskustva ako ste ih imali. Zahvaljujem se unaprijed!