wkobre, Neskela, brkati, Zdushan, predragas, Mareska i 20 gostiju pregledaju ovu temu.
Gde si radio ako nije tajna, jel za dq200 ?
https://maps.app.goo.gl/wupfmmLkLdTmZNos6Da, DQ200. Imam i DQ381, ali to je druga priča.Ja sam na 200 radio na km baš tu otprilike gde si ti sad. Definitivno mu je trebalo, potpuno je crno ulje.
Mehatronika ulje ne dirati. Ulje u zupcanicima se moze menjati ali nije za moranje. Malo si presao. Svakako ide set kvacila na oko 200k mozda i ranije tako da tad se to zavrsi sve. Tako da moj savet da ne diras nista. Vozi i uzivaj.
kapiram, meni je cilj da odrazav koliko je to moguce da ne crkne mehatronika ili nesto skupo lakse mi je da dam 250e na 3 4 god sa servis nego da cekam da crkne. A znamo da dq200 i nije bas pouzdan
I gledaj da kupiš MOTUL MULTI HF broj artikla 106399 tačna količina koju sipaš je 0,9 lit
Ukoliko se ipak odluči na taj korak da menja i u mehatroniku, mislim da ova preporuka nije dobra. Razlog je recall koji je usledio nakon sipanja sintetičkog ulja u mehatronik. Vremenom je dolazilo do kratkog spoja i crkavanja istog. Tako da se mehatronik puni isključivo mineralnim uljem. Ima o tome više informacija po internetu.
Sad sam video na yt lik je izvukao ulje iz mehatronike i diferencijala na oko 120k. I jedno i drugo ulje je potpuno crno, sipao je u teglu i svetlost ne prolazi. Meni to u opste nije normalno. To znaci da ulje ima prljavstine u sebi i nije kao novo ?I bas je spomenuo da proizvodjac tretira ova ulja kao vecna. U mojim ocima kako moze da bude vecno ako ne izgleda kao novo.