0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Moze on da ti sredi.
За све у вези кодирања слободно се обрати на адресу коју сам ти дао, и цене нису ни приближно страшне као што су ти рекли.Не знам ко ти је рекао да ће ти Hill Assist трајати само до првог сервиса и да ти је за то тражио 350е, али тај је баш "мајстор" у сваком погледу (једино ако се у хардверу Камика није нешто баш значајно променило, а мислим да вероватно није осим тог додатог слоја заштите SFD2). Колико знам, овлашћени на редовним сервисима не чачкају по подешавањима модула осим ако за то има неке потребе, и оно што се искодира сигурно остаје док се, не дај Боже, не замене модули где се налазе подешавања. Иначе, Камик, Скала и Фабиа мк4 су на истој VAG платформи, што ће рећи да су иста кодирања за сва три возила, и на преко неколико њих сам искодирао баш Hill Assist, и сервиси то не дирају, заправо и не знају да ли је нешто мењано. Мислим да они на редовном сервису само консултују Шкоду да ли за то конкретно возило треба да се евентуално апдејтује софтвер неког модула, и то само ако је нешто ургентно и проблематично, а на крају само ресетују податке о сервисном интервалу након завршеног сервиса.Софтвер који ја користим још увек нема решење за SFD2 заштиту, надам се да ће и то ускоро да превазиђу, иначе бих ти решио бар тај Hill Assist. П.С.А ручна на узбрдици?