0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja imam šapa sistem na supruginom autu,a na svom imam zeder i mogu ti reci da je zeder mnogo praktičniji, šapa je nekako mnogo nabuzdena i meni lično smeta nogama kad vozim, čak sam išao i da reklamiram pa su je podigli malo vislje ali opet to nije to, sad nekako landara kao da će da spadne. I što se tiče zaključavanja/otkljucavanja zeder je mnogo lakši za upotrebu,kad zakljucavam šapu moram bukvalno da cucnem pored auta da bih video gde se stavlja kljucSent from my Redmi 3tSi
Kvalitetan i dobro ugrađen alarm sa blokadama motora košta kao ta šapa sa njihovim poklon alarmom i izmeštenim OBD konektorom i duplo je bolja zaštita nego to što će oni da ugrade kao 3 u 1
Koji alarm je kvalitetan , interesuje me naziv firme i model . Naravno i ko ugradjuje neki kontakt.I zbog kojih karakteristika je taj alarm dobar? Naravno da svi automobili sa zastitama mogu da se obiju ali pitam jer razmisljam o ugradnji jednog alarma.Meni u Nisu nude Excalibur alarm sa ugradnjom i garancijom od dve godine za 120 evra.
Meni se samo namece pitanje isplativosti takve investicije. Da na zastitu covek da 10% vrednosti auta, nije mi bas logicno. Sta biste vi radili da ste na njegovom mestu?
Frodo druže pa gde si ti? Ja te upravo pominjem.
Frodo ja se ne razumem u alarmne sisteme uopste na sta bi trebalo da obratim paznju tj sta bi trebao reci majstoru da uradi da bi video da li kod njega da ugradim ili ne?On je ovlasceni diler Exalibura i rekao mi je da auto mora stajati kod njega dva tri dana.Da li trebam da mu napomenem da izmesti Odb jedinicu ili sta bi on meni trebao da kaze da bi znao da ce lepo da mi ugradi alarm.Ja ne moram kod njega da ga ugradim i ovo pitam jer sam samo kod njega bio i samo njega pitao.Pozdrav
Kad imaš vremena da odradimo LED na mojoj O3? Pošto nije tema možemo da komuniciramo preko PP.