0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Limarija: rubovi, desni prag, oba krila moraju da se rade, naprsla šoferkaMehanika: Karter pušta ulje, semering na poluzi menjača takođe, luft u polugama menjačaKočnice: Prednji levi bokiraTrap: Prednj desni lager za zamenu, desna spona takođe za zamenuZeza ili bendiks ili automat, neće svaki put da uzubi odmah.Plin atestiran do 2015. Četri dobre gume, prednje Kleber Krisalp 3, zadnje neke Michelin letnje. Auspuh duva na sastavu srednjeg lonca i cevi. Glavi mu zadnja desna brava, prednja desna i zadnja leva kvake polomljene, mehanizam vozačevog prozora zaglavio, mada sve te delove imam.Auto sam isprobao, vuče odlično, potpisuje odlično, menjač fino radi. Po rečima vlasnika nije paljen 3 meseca, iz drugi put je upalio na plin, radi odlično. >Koči odlično, ručna radi. Pod potpuno zdrav, svećice sam vadio, bile su čiste, ulje ne miriše ne benzin, ima lepu žutu boju i dosta je masno. Na benzin je samo na kratko radio jer nije imao više. Pustio sam ga da radi neko vreme, otvorio je termostat i upalio ventilator.