0 članova i 36 gostiju pregledaju ovu temu.
Uzeo Style 2.0tdi, hatch, cappuccino beige boja.Od dodatne opreme: boleroprednje parking senzorefront assistantvestacka koza na zadnjoj... bla bla bla... zbog deceSmartLinkZadnji brisacZa isporuku ne znaju tacnu nedelju proizvodnje jos... okvirno je kraj marta, pocetak aprila.
Uspeo sam u Verovskovoj da se iscenkam, ali obici cu ih sve, pa cu onda odluciti kod koga imao sam prethodna dva dana na testu 1.5 tsi DSG i odusevio sam se, DSG radi lepo, lepo povlaci auto, bas mi deluje potentan auto, ne znam koja je razlika sa TDI, ali prijatno sam iznenadjen, recimo da mi deluje da ide bolje od 2.2 akorda koji imam i koji ima isto 150 konja.
Accord je auto koji sam oduvek zeleo da kupim, privlacila me linija auta, dimenzije, motorizacija sve do trenutka dok nisam seo iz tsi skode, pa i moje stare 1.8t u atmo accord. Vise sam ocekivao od honde, nekako mi taj auto nije ostavio preterano dobar utisak u voznji. Takodje i kvarovi koji su bili prisutni na toj hondi od 0 km do 200.000 nisu bili zanemarljivi, rekao bih da nisu na nivou stare honde po izdrzljivosti i kvalitetu.Moje misljenje je da izbor skode nece biti pogresan, narocito sa unapredjenim tsi agregatom.Napravio bih par testnih km, a zatim odmah seo u accorda, ako je jos uvek kod tebe. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Vozio sam accorda 2006.godiste, 2.0 155ks. Meni auto izgleda odlicno, kompletna linija, zanimljiv motor ali neuporediv sa turbom. Osecajem u voznji nisam bio odusevljen, sediste nema neku potporu, za moj ukus nisko sedenje. Menjac odlican, upravljac isto. Kvarovi koje sam uspeo da zapamtim su sledeci: prednja sonda NTK 23.000 din i nema zamensku, samo original, menjan je senzor papucice gasa u motornom prostoru, prednje gornje kugle na trapu, zamenske ne traju kao prva ugradnja, kocnice su sistem bosch kao na golfu mk4 i bilo je zamena nekoliko garnitura diskova jer za ovaj tip auta moraju jace kocnice. Zadnje kandze znaju da blokiraju, jedna zadnja glavcina i lezaj su menjane jer se neki ispusni kanal napunio i zadrzavala se voda pa unistila lezaj. Set kvacila je menjan na oko 200.000 Blue print je fabricka ugradnja. Bilo je tu nekih redovnih zamena, generalno motor radi lepo, ne balavi, ne pusi, ide isto kao prvog dana, uz malo vecu potrosnju ulja nego prvog dana ali ne za zabrinjavanje.Ne kazem da je accord los, ali ne veruje da je ista kvalitetniji od octavie. Meni honda nije ostavila uzitak u voznji, cak sta vise nakon nje sam seo u O1 rs i nekako se osetio zadovoljnijim. Sad sve to moze biti subjektivno, ali veliki doprinos daje turbina. Recimo, vozim fabiu 2015.god 1.2tsi i uzivam u svakom km, a pre 2 meseca sam zaduzio najnoviju fabiu 1.0mpi, noviji auto, lepsi, ali ne pozelim da je upalim i krenem u voznju iako je razlika samo 15ks.U svakom slucaju, misljenja sam da bi trebalo pre kupovine i odluke napraviti par km sa motorizaciom koja ce biti upakovana u tvoj buduci auto.Srecno!Zaboravio sam, na hondi se steluju ventili, na skodi OHC, to jeza mene velika mana. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nisam imao primedbe, ali ne verujem da ce multilink na skodi lose lezati. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć TapatokaАли Октевија нема мултилинк, већ торзионо вешање. Или сам ја нешто погрешно схватио? Проверићу још једанпут.
Izgleda da u liftback verziji ima multilink, tako pisu Česi. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka