Autor Tema: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke  (Pročitano 113144 puta)

0 članova i 27 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Maksimus

Odg: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke
« Odgovor #615 poslato: 30. Jan, 2019. 12:55 »
Multilink ide uz 1.8 tsi,4x4 verzije i naravno RS.
1.5 tsi nema multilink.

Van mreže Грега

« Odgovor #616 poslato: 30. Jan, 2019. 13:03 »
Multilink ide uz 1.8 tsi,4x4 verzije i naravno RS.
1.5 tsi nema multilink.

Хвала!

Van mreže nidza

« Odgovor #617 poslato: 01. Feb, 2019. 15:28 »
Vrlo prosto, do 150 ks je greda. Na 4x4 mora multilink, greda smeta.

Sent from my POCOPHONE F1  

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže petarp031

« Odgovor #618 poslato: 01. Feb, 2019. 15:29 »
G tek je 1. 5tsi pa izgleda ide multilink

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Van mreže Peja

« Odgovor #619 poslato: 01. Feb, 2019. 15:53 »
1.5 tsi = greda
jedino ako boci za metan smeta greda pa su automobil udostojili sa multi linkom
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže LEZA

« Odgovor #620 poslato: 05. Feb, 2019. 19:30 »
Lezo, ja imam Accord-a benzunca 2.0, 155ks i razmisljam da cupim Octaviju 1.5TSI. Kakva su ti iskustva i utisci u poredjenju sa Hondom? Bojim se da ne predjem "sa konja na magarca".  ;)

Sorry sto tek sada odgovaram, Honda kod mene ostaje, nemam nameru da menjam Hondu jos neko vreme, po meni je Oktavija prakticnija, videces, mislim da je 1.5 tsi agilniji od tog 2.0 u Accordu, bar je agilniji dosta od 2.2 dizela i moje misljenje je da neces preci s konja na magarca. Honda je meni top auto, dobro koci, dobro lezi, kvalitetno odradjena i jedan zahvalan auto, Skodilak je to isto sve, mislim da se jako lepo vozi, da ima mnogo prostora, da skroz moze da se nosi sa Akordom koji je klasa vise, to kazem cisto kao moje misljenje, npr na Akordu imas po meni bolje materijale sedista i tako neke stvari, a u Oktaviji imas vise mesta za noge pozadi i gepek je prakticniji i veci, ali sve u svemu je to tu sve negde. Nadam se da cu ove nedelje zavrsiti sve papire, pa cu reci nesto vise o Oktaviji u odnosu na Accorda :)
  • Vozi: Honda Accord

Van mreže Грега

« Odgovor #621 poslato: 06. Feb, 2019. 11:10 »
Sorry sto tek sada odgovaram, Honda kod mene ostaje, nemam nameru da menjam Hondu jos neko vreme, po meni je Oktavija prakticnija, videces, mislim da je 1.5 tsi agilniji od tog 2.0 u Accordu, bar je agilniji dosta od 2.2 dizela i moje misljenje je da neces preci s konja na magarca. Honda je meni top auto, dobro koci, dobro lezi, kvalitetno odradjena i jedan zahvalan auto, Skodilak je to isto sve, mislim da se jako lepo vozi, da ima mnogo prostora, da skroz moze da se nosi sa Akordom koji je klasa vise, to kazem cisto kao moje misljenje, npr na Akordu imas po meni bolje materijale sedista i tako neke stvari, a u Oktaviji imas vise mesta za noge pozadi i gepek je prakticniji i veci, ali sve u svemu je to tu sve negde. Nadam se da cu ove nedelje zavrsiti sve papire, pa cu reci nesto vise o Oktaviji u odnosu na Accorda :)

Znači stigao ti je auto i uskoro počinješ da ga voziš? Čestitam! To je znači 3 meseca čekanja da stigne?

Hvala ti na odgovoru. Baš me interesuje kakva će ti biti iskustva u vezi ležanja automobila u krivinama, a u poređenju sa Accord-om. Javi, molim.

Ja čekam sajamske popuste i da vidim na sajmu u BG šta se još nudi.

Pozdrav!

Van mreže LEZA

« Odgovor #622 poslato: 16. Feb, 2019. 11:00 »
I samo da javim, napokon sam dobio auto :) utisak je i vise nego dobar, malo je potrebno po meni navici se na DSG, ali je stvarno dobar auto. Nisam se pokajao sto sam uzeo KESSY, jako dobar sistem, mozda nekima bespotreban, ali mi je skroz u redu otkljucavanje sa kljucevima u dzepu, pogotovo kad bas nemam slobodne ruke, zanimljivo je da KESSY kljuc izgleda kao obican kljuc sa skakavcem, cak i ima skakavac i izvlaci se obican kljuc, a kada sam guglao mi je delovalo da pre nije bilo tako, da je bilo samo telo kljica, da li su to promenili za model 2019, pojma nemam, ali dobro :)

Van mreže Maksimus

« Odgovor #623 poslato: 16. Feb, 2019. 11:31 »
Ima funkcionalan skakavac?
To su onda promenili,kod mene nema skakavca,kljuc za otkljucavanje vrata u slucaju da ne radi baterija se vadi tako sto se pomeri "bravica" i on se izvuce iz kessy kljuca.

Cestitke na autu,da se lepo navozas    beer1

Van mreže LEZA

« Odgovor #624 poslato: 16. Feb, 2019. 16:04 »
Hvala puno :) da, da, ja sam mislio takav kljuc kao sto si ti okacio gore, kad ono vidim u rukama prodavca skakavac, odmah naravno crne misli, kako je moguve da su zaboravili taj Kessy, a ja najmanje nedelju dana razmisljao o njemu bla bla bla, kad ono auto ima Kessy, ali i skakavac :)

Na mreži observer

« Odgovor #625 poslato: 16. Feb, 2019. 18:00 »
Pa realno, to im je jeftinije nego da prave poseban kljuc za paket opreme koji poruci mozda 10% kupaca Skode maksimalno. Ovako su svi zadovoljni.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže LEZA

« Odgovor #626 poslato: 17. Feb, 2019. 00:11 »
Da, definitivno je i to razlog, ali ja se pitam da li su nesto uradili sa komunikacijom izmedju kljuca i auta, po pitanju kradje auta sa pojacivacem signala Kessy kljuca, nadam se da jesu :)

Van mreže Peja

« Odgovor #627 poslato: 17. Feb, 2019. 09:04 »
Evo kako link se neko dosetio. Mada nije najsrecnije resenje.
Ono sto mi je fascinantno, da u 21. veku rade na 125 kHz.

Van mreže Peja

« Odgovor #628 poslato: 17. Feb, 2019. 10:52 »
"Czech guy (electronics engineer) invented this super easy equipment which is preventing to extend signal from the car key to unlock those cars equipped with keyless system by simple method. The mechanism installed inside the car key has a movement sensor. When the key is not in the movement the device disconnect battery inside the key after 3 minutes. This equipment is Škoda already testing and it doesnt need any special tools to be installed. Only you will put it over the car key battery. The price is actually 150 EUR"

Na mreži observer

« Odgovor #629 poslato: 18. Feb, 2019. 10:00 »
Dobra stvar a i znacajno stedi bateriju u kljucu jer se drasticno skracuje period emitovanja signala.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017