Autor Tema: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke  (Pročitano 110634 puta)

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Odg: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke
« Odgovor #240 poslato: 07. Apr, 2015. 07:53 »
Uzeo si super auto, ja sam planirao isti model, mada sam naginjao ja karavanu, ali mi se nažalost izjalovilo. Kad tad cu ga uzeti . I ja razmišljam kao nebojsa sto se tice zagrevanja kabine, ali te isto tako razumem, ne uzima se auto svaki dan, tako da sva cula moraju da uzivaju.

Sent from my iPhone  
  • Vozi: Superb Combi 2.0 Tdi 2017

Van mreže adamGT

« Odgovor #241 poslato: 07. Apr, 2015. 08:51 »
Razumem ja vas,ali vec imam iskustva jer sam 3 godine vozio auto sa carbon folijom na krovu i nisam primetio neku osetnu razliku u zagrevanju,jos je auto bio bez klime

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #242 poslato: 07. Apr, 2015. 13:02 »
Sta da radim ja onda kada mi je oktavia crne boje?Da zalepim belu foliju ili da vozim seata posto je on bele boje?
  • Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd

Van mreže Turbo

« Odgovor #243 poslato: 07. Apr, 2015. 21:55 »
Nemoj ove felne kineske, ne sto su kineske, nego nemoj ništa što nije OEM ili OEM+. Pritom da uzmeš istu dimenziju nema smisla. Bar uzmi broj veće. I stavi Eibach, da sam diler davao bih ga na poklon uz svaku Škodu. Em poboljsa upravljivost, em je estetski drugi svet.

Huawei P6 TT

Van mreže adamGT

« Odgovor #244 poslato: 08. Apr, 2015. 04:27 »
Sve je to super,ali ovaj auto se kupuje kao pravi porodicni i zato ne dolazi u obzir ni spustanje,a za sada ni veca dimenzija,u svakom slucaju korisna informacija za kineze,gde kupiti nove a da nisu kina??

Van mreže Filip

« Odgovor #245 poslato: 08. Apr, 2015. 15:45 »
najbolje doplatiti kod kupovine za veće, a posle kupiti 4 čelične za zimu, u suprotnom juri oglase i čekaj da se pojavi nešto dobro

za spuštanje... nekoliko puta sam rekao da ljudi menjaju opruge na Oktavijama ne da bi one bile spuštene, nego da bi imale normalnu visinu... ovako im je katastrofalna rupčaga od gornje ivice gume na točku do donje ivice blatobrana, a po montiranju Eibach seta auto kada se natovari manje legne nego kada se optereti fabrička suspenzija, estetika je relativna, ali poniranje pri kočenju je neuporedivo manje, npr.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže adamGT

« Odgovor #246 poslato: 09. Apr, 2015. 22:15 »
Posto vec nisam doplatio odmah za neke druge felne sta mislite da li postoji mogucnost kad budem isao da preuzmem auto da tad uzmem neke druge felne? Pretpostavljam da imaju vise setova u rezervi ili mogu mozda da skinu sa drugog auta?

sent from 3310

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #247 poslato: 10. Apr, 2015. 09:52 »
Jedina mogucnost ti je da nadjes nekog drugog ko kupuje oktaviju pa da naruci felne koje ti hoces a da ti njemu das tvoje ili da das 1000e samo za felne.Tako sam se i ja z......

Van mreže djordjebg

« Odgovor #248 poslato: 10. Apr, 2015. 10:25 »
Ima toga uvek na oglasima, trenutno vidim da su na oglasima Minoris felne koje su meni lepse od Velorum, ali to je vec pitanje ukusa.
Neisplativo je to porucivati naknadno, kao i mnogo stosta.

Van mreže nikola indjija

« Odgovor #249 poslato: 10. Apr, 2015. 11:38 »
To je stari oglas?

Van mreže Filip

« Odgovor #250 poslato: 10. Apr, 2015. 13:53 »
Posto vec nisam doplatio odmah za neke druge felne sta mislite da li postoji mogucnost kad budem isao da preuzmem auto da tad uzmem neke druge felne? Pretpostavljam da imaju vise setova u rezervi ili mogu mozda da skinu sa drugog auta?

ne
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže voyager

« Odgovor #251 poslato: 10. Apr, 2015. 17:00 »
Ako si skoro naručio auto još nije kasno da promeniš izbor felni. Zovi salon i insistiraj na korekciji narudžbine.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže adamGT

« Odgovor #252 poslato: 13. Apr, 2015. 21:24 »
Nije mi kasno ali sam ipak odustao od te namere jer mi se iskreno nijedne felne za oktaviju ne svidjaju nesto posebno da bih doplatio za njih minimum 200e, kupicu neke koje mi se svidjaju pa makar bile i kineske

sent from 3310

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #253 poslato: 13. Apr, 2015. 22:46 »
kada ocekujes da je preuzmes?
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže adamGT

« Odgovor #254 poslato: 14. Apr, 2015. 12:56 »
Rekli su mi najkasnije do 20.5. sad videcemo da li ce da ispostuju

sent from 3310