Autor Tema: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke  (Pročitano 110542 puta)

0 članova i 20 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

Odg: Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke
« Odgovor #270 poslato: 23. Okt, 2015. 14:54 »
Sve ima svoje prednosti i mane. Benzinac je jeftiniji za odrzavanje i ide sasvim lepo, tiši je, nema problrm sa DPF...Ja iskreno više volim kad auto ima zapreminu i nekako mi je dizel prijatniji, a volim i veliki obrtni moment. Nisam pristalica malih navijenih mašina. Nije džabe Audi odustao od koncepta smanjenja zapremine motora pa je u novi A4 MY2016 ubacio 2.0tsi sa 190KS ili 252KS.

Razmisliš pa u odnosu na potrebe odlučiš. Prelaziš li dosta km godišnje i sl.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže Peja

« Odgovor #271 poslato: 23. Okt, 2015. 15:54 »
Ma neću da kupujem auto još, ali razmatramo opciju ako naprave njesra sa ovom modifikacijom 1.6 tdi motora. Mada ako do toga dodje, VAG neće biti u opciji, ali ako nude neku razmenu...
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže Crash667

« Odgovor #272 poslato: 18. Nov, 2015. 15:22 »
Vlasnik sam O3 1.8 TSI Race plava Style oprema sa jos kojim dodatkom. Potrosio prvi tank goriva.. Autoput 140 km/h na tempomatu 7.2 l (ono varira ovisno o nagibima 6.5 do 8) na kraju tanka prosjecna potrosnja 8.3 litre..
Dvoumio sam se izmedju 1.4 i 1.8 i na kraju slomio za 1.8.. Ne zalim za nicim.. Nisam bas bio po pravim gradskim guzvama ( par stajanja na semaforu se ne racuna dok pravo ne zapnes u spici prometa)  da i tamo izmerim potrosnju..
  • Vozi: 1.8 TSI O3

Van mreže zix

« Odgovor #273 poslato: 18. Nov, 2015. 15:25 »
Vlasnik sam O3 1.8 TSI Race plava Style oprema sa jos kojim dodatkom. Potrosio prvi tank goriva.. Autoput 140 km/h na tempomatu 7.2 l (ono varira ovisno o nagibima 6.5 do 8) na kraju tanka prosjecna potrosnja 8.3 litre..
Dvoumio sam se izmedju 1.4 i 1.8 i na kraju slomio za 1.8.. Ne zalim za nicim.. Nisam bas bio po pravim gradskim guzvama ( par stajanja na semaforu se ne racuna dok pravo ne zapnes u spici prometa)  da i tamo izmerim potrosnju..
Dobrodošao na forum. Srećna kupovina. Čekamo te u garaži.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže Crash667

« Odgovor #274 poslato: 18. Nov, 2015. 15:27 »
Fala :)
Stalno citam sta se pise al eto sad sam sei registriro :)

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #275 poslato: 18. Nov, 2015. 15:29 »
Bravo za mašinu... otvori garažu i nabaci fotke... i sačekaj da ti kolega Filip predloži chip :P ... može to još puno bolje da ide od stock varijante  :B=)

Van mreže Filip

« Odgovor #276 poslato: 18. Nov, 2015. 15:41 »
pozdrav novi kolega, znaš šta, taj motor je idealan za čip :P =)) :B=)

hahaha, redak izbor motora u O3, najveća prednost koju si dobio njegovom kupovinom u odnosu na 1,4 je to što imaš multi-link :)

s tim motorom i u toj boji prolaziš kao RS O0

daj još detalja, neku sliku, reci koje felne imaš, šta planiraš od modifikacija - šteta da deluje kao neka 1,6 d na putu :))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže batke

« Odgovor #277 poslato: 18. Nov, 2015. 16:51 »
Pozdrav i od mene kolega. Dobrodošao na forum. I ja sam razmišljao o istom autu u istoj boji, ali je na kraju odluka pala na 2.0tdi u potpuno je drugoj boji... navikao na naftaricu poslednjih 8 godina, a navika je gvozdena košulja.
Željno očekujemo slike (pazi ni ja još nisam otvorio garažu  =)) )
Ako si za čip mogu da ti sredim popust od 50 evra kao nekim kolegama  =)) u određenoj tuning kući  :RR)
Šalim se naravno...
Dobar izbor vozila.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže Crash667

« Odgovor #278 poslato: 18. Nov, 2015. 18:07 »
Fala fala ;) Da, rijedak izbor za Octaviju ali eto... Uvijek benzin.. Dizel samo na poslu vozim jer nemam izbora..
Crna unutrasnjost, velika dvojba izmedju beza i crne.. Drugi put ide bez :D Rucni mjenjac..
I pitanje.. Kakva garaza ? I kak se fotke uploadaju..

Nikakvi cipovi ne trebaju :) Ide dosta dobro  i bez toga ..

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #279 poslato: 18. Nov, 2015. 18:20 »
Imaš posebnu temu Garaže po modelima automobila. Slike okačiš na nekom hostingu i onda pejstuješ linkove.
I na kraju, voziti turbo motor bez chiptuninga je jeres! ;-)

Sent from my LG-D722  

Van mreže Crash667

« Odgovor #280 poslato: 18. Nov, 2015. 18:33 »
Ok.. Jednostavno..

To se samo tamo kace slike, pravilo ili ? Nisam bac cito pravila

Van mreže batke

« Odgovor #281 poslato: 18. Nov, 2015. 18:38 »
Možeš i na "PRILOŽI - odaberi datoteku" ispod prozora za kucanje posta. Imaš dole pravila koji su dozvoljeni tipovi datoteke i koja su ograničenja.

Van mreže Crash667

« Odgovor #282 poslato: 18. Nov, 2015. 18:41 »
Tnx.. jesam vec.. U garazi pod 1.8 TSI

Van mreže batke

« Odgovor #283 poslato: 18. Nov, 2015. 18:46 »
Video sam fotke. Ali to je Filipova garaža. Otvoriš svoju ako hoćeš.

Van mreže Crash667

« Odgovor #284 poslato: 18. Nov, 2015. 18:49 »
Nema veze.. Neam para za garazu, sve dao za auto :D A nece smetat Filipu.. Vidis da bi odma tuniro, dodavo cipove i svasta nesta.. Vise ce se zabavit kad je kod njega u garazi :D
Ako me istjera Filip otvorit cu svoju :D