0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Samo da prenesem reči majstora da je izvađeni filter za gorivo (originalni, ovlašćeni servis) bio prilično zaprljan...... Dijagnostika (urađena na dva mesta, sa tri različita softvera) ne ...
imao sam isti problem na pasatu...problem je temperaturni senzor koji se nalazi u racvi za vodu iz hladnjaka...nije skupa stavka...uzmes i sam zamenis
Za predpoataviti je iz tvog posta da je auto/motor bio ko urica dok je rađena dijagnostika.
Najvjerojatnije može biti do smjese lošeg goriva
može biti i do prljavštine koja zapušava protok goriva kroz filter. Jedan majstor mi je rekao da je to vrlo čest uzrok podizanja broja obrtaja na ler-gasu.
za kvalitet nafte..ne bi bilo zgorega ubacit tu i tamo TDA castrol na puni tank.sent from my right thumb
bilo bi zgodno napraviti dijagnoatiku u vožnji i očitati parametre ako imaš nekog ko se zna služit vcds.om.Za predpoataviti je iz tvog posta da je auto/motor bio ko urica dok je rađena dijagnostika.Najvjerojatnije može biti do smjese lošeg goriva(naftni filter u banani..kao što si napisao) ili možda čak do maf senzora koji je "na odlasku".a opet i senzor vanjske temp. koji simulira povremeno nisku vanjsku temperaturu ecu.u. pa samim tim uz bogatiju smjesu na momente imaš i povišen ler (kao čok).ne znam dal maf možeš odspojit ko ja npr. radi can bus protokola koji imaš.ugl. normalna pojava nekog "veselja" na autu kad pređeš 100kkm.ugl. sretno s pronalaženjem uzroka nemirnog lera.za kvalitet nafte..ne bi bilo zgorega ubacit tu i tamo TDA castrol na puni tank.sent from my right thumb