0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Moj drug i 1,9 tdi Golf 4 nikad vise od 50l nije sipao.Ovo je 58l sto je mnogo mnogo je
@jevttaKoja je tačno pumpa u pitanju?Da napišem i ja nešto u vezi goriva, tj krađe na NIS pumpama. Pre neki dan nestane mi benzin, i šta ću, vratim se kući po kantu pa na pumpu. Tražim da sipaju za 1300 dinara (8.5 litara), odem platim, vidim kanta do pola puna (inače je 10 litara), negde između 5 i 6 litara u njoj. Pitam onog lika što toči gorivo, pravi se malouman, kao on je sipao koliko sam tražio, i stvarno na brojaču 1300 dinara, ali fali skoro 3 litra. Kako mi se žurilo nisam hteo da se raspravljam, ali više ni u ludilu ne točim na NIS.
55l je na G4 isto ko i na O1.Stane i 64 kad je prazan do kraja..u Fabiju sa 45l..čak i 58lnije stisnuo odušak..koji je sa vanjske strane kraj samog čepa od rezervara.hm..znam da sve fabie mk1,G4 i O1 imaju odušak gdje možeš istisnuti zrak i natankati i preko 10l+ koristim to kad idem na G.O. i kazaljka se mrdne tek negdje kad prođem 200km+ mislim da mi je rekord da je stalo 54l..a na pumpu sam došao..tek se rezerva upalila.O2 nema odušak..za F2 ne znam?? Pa je moguće da su te zavaljali na pumpi..da si točio na nečijih več natočenih 10-15l.jer taj gumb..treba baš stisnuti i malo pričekati da zrak izađe.Pa onda nadotočiti. I tako par puta..dok ne vidite juhu Nikako se ne preporuča prilikom korištenja samo gradske vožnje i pogotovo ljeti ili zimi kad je extremno vruće ili extremno hladno.