Autor Tema: Wagen Fest - Škoda Skup 01.06.2014.  (Pročitano 2692 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

Odg: Wagen Fest - Škoda Skup 01.06.2014.
« Odgovor #30 poslato: 15. Maj, 2014. 11:03 »
zašto?

Zato što se nije prijavljivao već dva meseca.

Van mreže madndaoa

« Odgovor #31 poslato: 15. Maj, 2014. 16:58 »
Dollav (skodamanijak) neće učestvovati na WF jer je njegova Oktavia vraćena u fabričko stanje i sprema se za prodaju.
On učestvuje u dogovaranju na VWCS forumu pre svega zato što tamo ima mnogo drugova dok ovde nikoga privatno ne poznaje.Nemojte mu na tome zameriti jer je on sa tim momcima posećivao dosta skupova na kojima ljudi sa ovog foruma nije bilo.
  • Vozi: BMW 320i

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #32 poslato: 16. Maj, 2014. 22:03 »
Neko me je pitao: ulaz na Wagen Fest je naravno besplatan za sve.
  • Vozi: Yeti

Na mreži MAKS

« Odgovor #33 poslato: 20. Maj, 2014. 22:58 »
Ma sve je to ok ali nevidi baba sine od koliko sati sve to.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

« Odgovor #34 poslato: 20. Maj, 2014. 23:32 »
U podne, 12:00, karting centar Autokomerc.

« Odgovor #35 poslato: 21. Maj, 2014. 22:44 »
U podne, 12:00, karting centar Autokomerc.

Tačnije,
sva predviđena dešavanja, koja su u organizaciji kuba domaćina, počinju u podne a do tada
bi trebalo svi da budemo tamo. Fest traje do ranih popodnevnih sati, dakle ne predugo.

Za Škoda forum biće 4 mesta za izložbene aute, na delu parkinga koji nam odredi organizator.
Ostali posetioci mogu da parkiraju svoja auta na parking mestima ispred Karting centra ili neposredno
iza ove 4 Škode, zavisi od lokacije koju dobijemo. Ulaz se ne plaća.

4 Škode bi trebalo da dođu tamo pre 11h, čak najbolje oko 10h jer će tada biti sigurno mnogo manja gužva
nego oko 11-12h a samim tim će moći da pozicioniraju svoje aute na bolja mesta, jer, kako mi je danas rekao organizator, auti koji kasne, možda neće moći da računaju na rezervisana mesta jer će verovatno biti već popunjena.

Auto koji predstavljaju ljubitelje Škode (Škoda Forum) imaće ispred sebe mali štand na kome će biti predstavljeni Škoda Magazini, ramovi za tablice, nalepnice, zastava Foruma, zastava Škode. Nije predviđena prodaja tog materijala već samo prezentacija Škoda foruma, Škoda auta, i ljubitelja Škode.

Organizator mi je još rekao da će na Wagen Festu biti i ekipe poznatih srpskih auto magazina i emisija pa postoji
verovatnoća da će ljubitelji Škode i Škoda Foruma biti fotografisani ili snimljeni.

4 Škode Škoda Foruma:

1. Favorit (madndaoa)
2. Fabija (turbo) - prva zamena fobia24
3. ? kassad, auto alprosa (RS?), fobia24, nikolaj, zakzak, superb, nebojsar, filip... (neki od ovih članova dolaze 99%, ali moramo da pozovemo više od 4 za rezervu tj. u slučaju da neko bude sprečen...)
4. ? prijavite svoj auto :) dajte predlog :)

Organizator WF-a mi danas rekao da Škode uopšte ne moraju da budu u T&S fazonu, već je možda
čak i bolje da budu bliže fabričkom izgledu, čiste, očuvane i održavane, jer to je ono što posetioci vole da vide.

Potrebno: bilo bi odlično i efektno da zastava Škode koja je visoka oko 4m može da stoji u punoj veličini, pa ako neko ima ideju ili mogućnosti da napravi postolje (oblik Г ili П jarbola) neka se javi...
« Poslednja izmena: 21. Maj, 2014. 22:55 pedja »

Na mreži bigor

« Odgovor #36 poslato: 21. Maj, 2014. 22:50 »
Tu bi Bugarin bio majstor za jarbol, od PVC cijevi za vodu, lako i mislim jeftino. on bolje zna
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže fobia24

« Odgovor #37 poslato: 22. Maj, 2014. 10:24 »
Ako neko bude sprečen od prvobitnog plana, računajte na mene. Pratiću temu oko toga jer ako ne budem izlagao, neću ni dolaziti jer to nije čist škodin skup, a na wagenove inače ne idem.
Za sada imamo fabiju (Turbo)-drugo mesto, a kako je Bugarin predložio, što i jeste najbolje, treće i četvrto mesto je prioriteno za oktaviju i yetia.
Karbon foliju sam reklamirao i trudiću se da je sredim pred skup zbog sebe prvenstveno. Može se desiti da me majstor zavlači. Mada, to što je počela da se odlepljuje na vrhu krova sa desne strane se ne vidi dok se ne zagleda pod uglom. Majstor mi je rekao da ga parkiram sad malo na suncu, malo u garaži da vidimo hoće li strana koja je ranije rešena popustiti, u kom slučaju bi trebali da tražimo novo rešenje problema.

« Odgovor #38 poslato: 22. Maj, 2014. 19:55 »
on bolje zna
Vidiš, tvoja O1 odlično izgleda, ne zna se da li je bolja spolja ili iznutra, ko ju je video zna o čemu pričam ... šta radiš 01.06. oko podne? :-)

Van mreže bugarin

« Odgovor #39 poslato: 22. Maj, 2014. 20:07 »
jedva postizavam :)
apropo cevi za "jarbol" za nasu zastavu.
ppr cevi su problematicne jer se lako savijaju. jedva nose i svoju tezinu. idealne su za navijacke grupe, za mlataranje zastavom, ali za nasu potrebu nece valjati. jedino da se uzme cev od 2 cola, al onda mora iz komada da bude bar 5 metara duzine. ajd sto je 5 metara te cevi 50 eura nego predstavlja problem i za transport i za fixiranje u vertikalnom polozaju.
ako uspem da se dokopam neke cevi od inoxa, napravicemo nesto, al ne zelim da obecavam.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Na mreži bigor

« Odgovor #40 poslato: 22. Maj, 2014. 20:22 »
šta radiš 01.06. oko podne? :-)
Ma ja planiram doci ali nisam htio previse da ucestvujem u diskusiji da mi nesto ne planirano iskrsne, pa onda slagao nisam dosao. Jarboj nije problem napraviti od bilo cega ali ga problem dovesti

« Odgovor #41 poslato: 23. Maj, 2014. 11:56 »
mora iz komada da bude bar 5 metara
Ma neka bude visina jarbola i 2,5-3m, samo da ima zastava na čemu da visi, onu donju belu polovinu ćemo da presavijemo ionako je prazna tj. bela...

Na mreži bigor

« Odgovor #42 poslato: 27. Maj, 2014. 17:06 »
Malo sam bio dokon, pa rekoh da sta uradim. Hoce li valjati jarbol?

Van mreže bugarin

« Odgovor #43 poslato: 27. Maj, 2014. 17:26 »
cuj hoce li valjati :)))) kome ne valja nek si pravi bolji.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže nikolaj

« Odgovor #44 poslato: 27. Maj, 2014. 17:44 »
Malo sam bio dokon, pa rekoh da sta uradim. Hoce li valjati jarbol?

Svaka ti čast.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.