U podne, 12:00, karting centar Autokomerc.
Tačnije,
sva predviđena dešavanja, koja su u organizaciji kuba domaćina, počinju u podne a do tada
bi trebalo svi da budemo tamo. Fest traje do ranih popodnevnih sati, dakle ne predugo.
Za Škoda forum biće 4 mesta za izložbene aute, na delu parkinga koji nam odredi organizator.
Ostali posetioci mogu da parkiraju svoja auta na parking mestima ispred Karting centra ili neposredno
iza ove 4 Škode, zavisi od lokacije koju dobijemo. Ulaz se ne plaća.
4 Škode bi trebalo da dođu tamo pre 11h,
čak najbolje oko 10h jer će tada biti sigurno mnogo manja gužva
nego oko 11-12h a samim tim će moći da pozicioniraju svoje aute na bolja mesta, jer, kako mi je danas rekao organizator, auti koji kasne, možda neće moći da računaju na rezervisana mesta jer će verovatno biti već popunjena.
Auto koji predstavljaju ljubitelje Škode (Škoda Forum) imaće ispred sebe mali štand na kome će biti predstavljeni Škoda Magazini, ramovi za tablice, nalepnice, zastava Foruma, zastava Škode. Nije predviđena prodaja tog materijala već samo prezentacija Škoda foruma, Škoda auta, i ljubitelja Škode.
Organizator mi je još rekao da će na Wagen Festu biti i ekipe poznatih srpskih auto magazina i emisija pa postoji
verovatnoća da će ljubitelji Škode i Škoda Foruma biti fotografisani ili snimljeni.
4 Škode Škoda Foruma:
1. Favorit (madndaoa)
2. Fabija (turbo) - prva zamena fobia24
3. ? kassad, auto alprosa (RS?), fobia24, nikolaj, zakzak, superb, nebojsar, filip... (neki od ovih članova dolaze 99%, ali moramo da pozovemo više od 4 za rezervu tj. u slučaju da neko bude sprečen...)
4. ? prijavite svoj auto
dajte predlog
Organizator WF-a mi danas rekao da Škode uopšte ne moraju da budu u T&S fazonu, već je možda
čak i bolje da budu bliže fabričkom izgledu, čiste, očuvane i održavane, jer to je ono što posetioci vole da vide.
Potrebno: bilo bi odlično i efektno da zastava Škode koja je visoka oko 4m može da stoji u punoj veličini, pa ako neko ima ideju ili mogućnosti da napravi postolje (oblik Г ili П jarbola) neka se javi...