Autor Tema: Wagen Fest - Škoda Skup 01.06.2014.  (Pročitano 2638 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Neba

Odg: Wagen Fest - Škoda Skup 01.06.2014.
« Odgovor #60 poslato: 01. Jun, 2014. 17:09 »

• Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže bugarin

« Odgovor #61 poslato: 01. Jun, 2014. 18:16 »

• Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže nikolaj

« Odgovor #62 poslato: 01. Jun, 2014. 18:54 »
Evo još malo fotografija :

• Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže bugarin

« Odgovor #63 poslato: 01. Jun, 2014. 19:29 »

• Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže dulefontana

« Odgovor #64 poslato: 01. Jun, 2014. 20:47 »
Evo i mojih slika, dok nisam morao da odem :(

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #65 poslato: 02. Jun, 2014. 00:10 »
Свака част људи, освјетлали сте нам образ! :D Много ми је жао што нисам успио да свратим, а мислио сам :(

Оно што ме интересује је следеће: евидентно је да је било још људи са Шкодама којих нема (или нису активни) овдје на форуму, па ме занима јесте ли разговарали са неким од њих ко можда није знао да постоји овај форум или из неког разлога не жели да узме учешћа, да не питам јесте ли привукли неког новог да постане члан?! :D

Још једном - честитке за појављивање, презентацију, штанд и на крају крајева за успјешан скуп :)

Van mreže beodex67

« Odgovor #66 poslato: 02. Jun, 2014. 14:47 »
Evo i mog skromnog doprinosa u vidu video zapisa ...
20 Automobila marke Škoda-naših članova na Wagen festu  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=p_fwLMJB74Y
  • Vozi: Felicia 1.3 GLX 1997. god.

Na mreži hakkler

« Odgovor #67 poslato: 02. Jun, 2014. 16:19 »
odlično...valjda vas je vrijeme poslužilo?
jako puno škoda ;)
čija je ona srebrna F1 sa onim sa onim širokim prednjim branikom?
jel i mašina "naturpijana"? što je pod haubom?
i da..kecovi su vrh...
btw. od 6-8.06. 2014. je veliki XII VW Tunig show u Karlovcu.
Uz cijelu WAG grupaciju i Škode bi trebale biti.
Ako ulovim vremena bit ću vjerojatno prisutan i baciti koju sliku ili video u zasebnoj temi...

sent from my right thumb

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #68 poslato: 03. Jun, 2014. 01:49 »
Redovan Škoda skup u Beogradu je uspešno održan. Osim druženja članova i dolaska novih ljubitelja Škode ispunjen je i dodatni cilj - promocija Škoda Foruma i ljubitelja Škoda automobila, i to na možda najvažnijoj manifestaciji za ljubitelje VW-a u Srbiji - Wagen Fest.

Uz malu podršku Auto kuće ALPROS (štand) i Auto Čačka (promo materijal za članove) i veliku podršku redovnih članova Škoda foruma okupilo se na AK KC preko 20 Škoda a isto toliko (i više) ljubitelja Škode. Ako taj broj uporedimo sa ukupom brojkom Wagena (oko 100) ispada da je Škoda zauzela ozbiljan deo ove manifestacije.

Parking sa Škodama je bio na samom ulazu u KC i nema posetioca koji nije primetio škode, zastave, štand... Niko od ostalih klubova/gostiju nije imao kompletniji nastup niti više pristunih članova, kao Škoda, a to mogu da potvrde i ostali prisutni članovi.

Na skupu nam se pridružilo još nekoliko novih Škoda i njihovih vlasnika (ima ih na snimku beodex-a) a pošto je skup trajao od ujutru pa do kasno popodne neki od članova Škoda foruma su odlazili a drugi dolazili i žao mi je što nismo uradili bar jednu grupnu sliku. Uglavnom broj Škoda je bio nadprosečan, ALI ovaj skup/dan (01.06.2014.) ima i jedan kuriozitet a to je da je gotovo u isto vreme bio još jedan Škoda skup u Kragujevcu!!! Dva Škoda skupa, hmmm... :-) može li neko bolje?!

Moram da kažem da ja nisam došao na vreme (priv. razlozi) već skoro na samom kraju skupa, pa sam dobar deo atmosfere propustio i ne mogu o tome više da pišem.

@hakkler: Mogu da napišem da su svi posetioci ove manifestacije imali mnogo sreće jer ih je kiša (veliki pljusak me je pratio maltene skroz do tamo dok sam dolazio) skoro pa zaobišla, palo je samo par kapi.

http://youtu.be/kSmQD_j6Ezc

Na samom kraju treba spomenuti da je bilo planirano da 4 Škode budu u izložbenom delu AK Karting centra, ALI nažalost a možda i na sreću, Škode nisu ušle na prostor AK KC već su bile ispred, na većem parkingu, ispred samog ulaza. Možda je tako i bolje, jer su sve Škode bile grupisane jedna do druge ali ipak ne ulazak 4 dogovorena Škoda auta u prostor AK KC smatram za propust organizatora, koji su nas i pozvali na njihov skup. Realno prostor/parking unutra je manji bio je dupke pun i bez Škoda.
« Poslednja izmena: 03. Jun, 2014. 10:22 pedja »
  • Vozi: Yeti

Van mreže Skodamaniak

« Odgovor #69 poslato: 03. Jun, 2014. 16:47 »
OOO dragi moji drugari... nadam se da mi necete zamjeriti sto nijesam jedno duze vrijeme na forumu... razlog postoji jbg.. skoda je vracena u fabricko stanje i ceka novog kupca... eto toliko ovaj mejl preko koje sam odradio registraciju ne koristim tako da nijesam mogoa da vidim mejl koji mi je poslat...

ali Vama svaka svaka cast sto ste pokrneuli akciju da predstavite club u sto boljem svijetlu
  • Vozi: Skoda Octavia 1.9TDI

« Odgovor #70 poslato: 04. Jun, 2014. 01:05 »
Eee, nema te manijak!? Mi smo racunali i na tebe ali vidimo da te nema dugo ovde da svratiš... :-)

« Odgovor #71 poslato: 05. Jun, 2014. 21:36 »
Dve Škode sa Wagenfesta - nalepnice,
Album: https://goo.gl/photos/iPxR31ccc1SQdW6GA
« Poslednja izmena: 09. Jan, 2016. 18:55 Karlheinz Hell »