Autor Tema: 1003, SMS za pomoć  (Pročitano 2878 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krcaerdoglijaZapočeo temu

1003, SMS za pomoć
« poslato: 17. Maj, 2014. 21:23 »
FORMASHI pomozimo ljudima u nevolji slanjem prazne poruke na broj 1003
« Poslednja izmena: 20. Maj, 2014. 10:30 pedja »
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Na mreži bugarin

Odg: 1003, SMS za pomoć
« Odgovor #1 poslato: 17. Maj, 2014. 21:59 »
nemoj me shvatiti pogresno, ali dok taj novac stigne do njih proci ce par meseci.
msm da je bolje prikljuciti se volonterskim grupama, donirati neophodne potrepstine, pomoci pri punjenju dzakova itd.
naravno ko nije u mogucnosti da pomogne na ovakav nacin, moze i porukom.
jos samo kad bi se drzava odrekla poreza na ove poruke :(
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #2 poslato: 17. Maj, 2014. 22:55 »
tacno je to da je nasha drzava takva kakva jeste i da samo gleda da otima narodu ali JA bar mislim da ce taj novac otici zrtvama poplava!!!bar moje mishljenje a mozda i greshim!!!RESPECT  ;)

Na mreži bugarin

« Odgovor #3 poslato: 17. Maj, 2014. 23:00 »
ne, ne, nisam ja mislio da taj novac na kraju nece stici tamo gde je namenjen. verovatno hoce, samo ce proci dosta vremena.

« Odgovor #4 poslato: 18. Maj, 2014. 00:21 »
kapiram ja to,ali njima i treba bash posle poplava!!!da se sve rashcisti i dezinfikuje  :'( a upravu si 100%!!!!pozz  imenjace  8)

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #5 poslato: 18. Maj, 2014. 08:12 »
iz dobro proverenih i krajnje pouzdanih izvora znam da je juce ujutro do 10casova u sedistu Srpske crkve u Becu prikupljena jako velika kolicina pomoci namenjena poplavljenim podrucjima... neverovatno ali istinito je da je nekoliko porodica katolicke veroispovesti doslo ili licno doneo pomoc, a kuriozitet cele ove price ogleda se u tome da je u jednom trenu pred Crkvu pristigao i kombi sa trojicom momaka sa specificnim oblicima brada ... koji su samo rekli... Pope bolan gde da istovarimo ovu hilfe za serbiju ???
 i pored svega toga, moram reci da je pomoci ovog trenu uredno spakovana i spremna za put, ali cekaju se papiri na koje cekaju iz nase ambasade ...
uvek sam verovao da covek je mio, ma koje vere bio, ali ako je istinito da zbog inercije u radu ambasade pomoc jos uvek nije krenula... onda je to jako velika sramota
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Na mreži bugarin

« Odgovor #6 poslato: 18. Maj, 2014. 08:25 »
Zasto je neverovatno?

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #7 poslato: 18. Maj, 2014. 10:16 »
Verovatno je neverovatno nama u Srbiji da i katolici veruju u istog Boga kao i mi pravoslavci,da je moźda i njih zadesila ista muka u prošlosti pa znaju kako je to i verovatno su pojedini katolici takođe od krvi i mesa kao pravoslavci.
Dajte ljudi,ostavite se predrasuda:katolici,pravoslavci,muslimani,Hrvati,Šiptari,Romi,Nemci.Svi su ljudi,svi imaju muke i.probleme i znaju kako je kad se tako nešto desi.Velika je nevolja zadesila region,zato se cela dijaspora uključila u pružanju pomoći Srbiji i Bosni.Beč je jedan od gradova gde nas ima najviše i gde se naši ljudi drže i druže i pomažu matici,a njihovu prijatelji drugih nacionalnosti im pomažu i solidarišu jer to je LJUDSKI!

2 Busy from Sony Miro

Na mreži bugarin

« Odgovor #8 poslato: 18. Maj, 2014. 14:45 »
upravo sam se vratio iz FMP-a na cukarickoj padini. odneo neku garderobu i cebad.
tamo je smesten prolazni punkt, dovoze ljude iz obrenovca, omoguce im da se okupaju, obuku suvu odecu, nahrane i salju ih dalje u smestajne kapacitete.
prilicno je dobro organizovano, veliki broj mladih ljudi koji rade na prijemu pomoci i klasiranju. stize hleb, voda, sokovi, hrana, odeca, obuca itd.
ako neko zeli da donira nesto od gore navedenog, neka ode na ovu lokaciju, jer je to prvo mesto gde unesreceni bivaju dovezeni.

ps: nisam hteo da slikam, bilo bi degutantno.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #9 poslato: 18. Maj, 2014. 15:32 »
Isto da napomenem, pomoc se moze ostaviti i u Hali sportova na Novom Beogradu. Supruga i ja smo odneli garderobu za najmladje, kao i par stvari za licnu higijenu.

Van mreže Turbo

« Odgovor #10 poslato: 19. Maj, 2014. 10:02 »
Radioamateri uklonjeni iz etra. Sve će da urade da bi prikrili svoju odgovornost i krivicu za štetu i poginule. Nemam reči.

Sent from my HUAWEI P6-U06  

Van mreže Neba

« Odgovor #11 poslato: 19. Maj, 2014. 22:40 »
Ја бих желео да напоменем да су се појавили лажни добровољци, људи који иду од врата до врата и наводно скупљају новац за угрожене поплавама. Мислим да су и сувише јасни апели као и места где је потребно однети помоћ.

Такође тешко ми је што свуда мора да се увуче политика и самоистицање чак и у оваквом моменту. Шта год да је могло и како год да је могло, сад је тако како је.

Онај ко хоће да помогне помоћи ће на начин који може и неће то обесити да цео свет види што је горе Буги написао "nisam hteo da slikam, bilo bi degutantno" Ја сам хтео да предложим да однесемо помоћ заједно као Шкода форум али сам скапирао да таква пропаганда није потребна и отишао као појединац. 

Ко неће да помогне нек ћути уместо што критикује рад оних који хоће!
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

« Odgovor #12 poslato: 20. Maj, 2014. 04:51 »
Онај ко хоће да помогне помоћи ће на начин који може и неће то обесити да цео свет види што је горе Буги написао "nisam hteo da slikam, bilo bi degutantno" Ја сам хтео да предложим да однесемо помоћ заједно као Шкода форум али сам скапирао да таква пропаганда није потребна и отишао као појединац. 
dosta javnih licnosti je doshlo samo da bi bili na TVu(da ne bi posle pisali loshe o njima po novinama)ali samo jedno mogu da kazem Novak Djokovic je KRAAAAAALJ!!!

Na mreži bugarin

« Odgovor #13 poslato: 20. Maj, 2014. 07:17 »
Zasto je novak kralj? Zato sto je tezak vise stotina miliona eura, a donirao je novac koji je zaradio za 4 dana?
Kraljevi su zitelji srbije koji zive od 30.000 dinara mesecno, ustedjevinu nemaju, ali opet daju dobrovoljni prilog. Kraljevi su deda, boki i ostali iz GSS-a i radioamateri.
Kraljevi su zitelji ove zemlje koji su se samoorganizivali, jer oni koji su trebali da organizuju nemaju pojma sa zivotom, a svi znamo kako su dospeli tu,

Van mreže nebojsar

« Odgovor #14 poslato: 20. Maj, 2014. 08:35 »
Zasto je novak kralj? Zato sto je tezak vise stotina miliona eura, a donirao je novac koji je zaradio za 4 dana?

Sada ga i ti pretera. Koliko god da je tezak jednom izjavom je skrenuo vise paznje nego svi srpski mediji zajedno. Desetine hiljada ljudi koji nisu znali sta se desava u Srbiji su zahvaljujuci njemu dali neku vrstu pomoci. Pomoci se u "zube" ne gleda, čija god da je i kolika god da je uvek ima plemenitu svrhu. Kao što si rekao mnogi imaju manje i nisu se libili da pomognu. To ipak ne znači da ako neko ima 30 ili 50 miliona treba da da pola svoje imovine da bi se pokazao. Usput nisam čuo da je iko od pojedinaca dao 50 mil dinara, bez obzira kako i koliko teško ih je zaradio.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI