@bugarin
trebas tek procitat i komentare na fb stranici..otvorena je grupa..ugl. sranja i nekakvo divljanje sa autima unutar kruga piste su radili neki klinci em od alkohola em jer im je to valjda prvi nastup.
Ima tu i dosta i do organizatora. Recimo prave murje nisam vidio.Za divljanje i divlju vožnju unutar eventa bi po meni automatski letjeli van. ..i to van grada.Onda npr. dok sam odlazio..neki je luđak sa nekim službenim kedijem..furgonom ili šta več od dostavnjaka opičio po makadamu uz glavnu cestu valjda 60,70+..i to iza parkiranih autiju od gostiju eventa.Njemu je bio štos što se digla prašina od 10m + visine x 100m dužine..oblak na +30c.
žalosno i jadno..
S druge strane da je organizator..kao prošlih godina imao trku između čunjeva na štopericu u ograđenom prostoru..i neku nagradu za to.Bilo pusa od hostese ili komad pleha..nešto!!! + neke druge zanimacije/igre koje bi privukle i natjecatelje i gledatelje..šta ja znam..npr. guranje svog auta na 402 dm ili tako nešto
..vjerojarno bi tih sranja bilo manje.
osvojih treće mjesto..ni nenadajući se..a i valjda zato jer se kolega koji ima crnu O1 elegance 1.8T nije prijavio.
Plus..bitno je bilo kad su došli suci..reći po nešto o autu..šta se radilo a šta nije ,a na njima je bilo da to ocijene.