Autor Tema: Škode na XII VW Tuning show-u.  (Pročitano 1854 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži hakklerZapočeo temu

Škode na XII VW Tuning show-u.
« poslato: 10. Jun, 2014. 18:04 »
Bilo je odlično..ekipa s kojom se čujem preko tikovnice..sad uživo pričam..roštiljanje..zajebancija..makar sam program po sebi uz dosta visoku cijenu koatizacije..je svake godine sve siromašniji od strane organizatora.
VAG vozila odlična..vidi se puno uloženog truda.
Par slika u galeriji zabilježena mojim lošim fotićem.
Imate i sliku kako kod kolege u F1 fino leži volan iz O2FL :)
O1 sa duplim amortizerima prednje haube..itd.
Nisam u blizini kompa da slike posložim..pa evo linka:

http://s482.photobucket.com/user/hakkler/library/XII%20VW%20Tuning%20show%20featuring%20Skodacroatia?sort=3&page=1

i prema valjda službenom izvješću..koliko se da izčitati iz otvorenog topica na VW forumu...u konkurenciji streetstyle između 12.13 škoda koliko sam ih izbrojao između odlično sređenih folcika i seata.
Ova škoda je osvojila broncu ili ti 3.mjesto. ^-^

eto...

Na mreži bigor

Odg: Škode na XII VW Tuning show-u.
« Odgovor #1 poslato: 10. Jun, 2014. 20:01 »
Moram reci da je na Wagen Festu bilo ozbiljno napucanijih auta,bar koliko sam vidjeo sa tog linka. ono sto mi se mnogo sviđa, a sto je mozda i vaznije od samih mišica jeste priroda, rostilj, opustancija, ekstra druzenje. SVAKA CAST
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

« Odgovor #2 poslato: 10. Jun, 2014. 20:37 »
imam i video..al je loš... tresle se ruke previše..a ni fotić nije bog zna šta.

a i trebao bi ga smanjit..jer je u avi.u pa je prevelik za upload.

možda se zaigram pa da vidite kako polo pleše na air rideu..a i prošetao sam pistom..audi s bmweovim felgama..crvena petica..taxi..kecovi da se smrzneš..felge više vrijede nego cijeli auto..rat style itd.. itd.

pa zanimljiva petica od prošle godine od murje  C:-)

btw. novi smajlići..odlično admin  ;)   O0

Van mreže bugarin

« Odgovor #3 poslato: 10. Jun, 2014. 21:55 »
extra, najbitnije je da ste se dobro proveli :)

citajuci tvoj post odem na forum cro vw kluba i ispizdim kad sam procitao da je neko sa skodom pravio sranja. onda jos vise ispizdim kad sam procitao da je to ustvari bio neki opelas koji je i dosao sa namerom da pravi sranja :(

ps: odusevilo me prisustvo 120-ice :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #4 poslato: 10. Jun, 2014. 22:26 »
@bugarin
trebas tek procitat i komentare na fb stranici..otvorena je grupa..ugl. sranja i nekakvo divljanje sa autima unutar kruga piste su radili neki klinci em od alkohola em jer im je to valjda prvi nastup.
Ima tu i dosta i do organizatora. Recimo prave murje nisam vidio.Za divljanje i divlju vožnju unutar eventa bi po meni automatski letjeli van. ..i to van grada.Onda npr. dok sam odlazio..neki je luđak sa nekim službenim kedijem..furgonom ili šta več od dostavnjaka opičio po makadamu uz glavnu cestu valjda 60,70+..i to iza parkiranih autiju od gostiju eventa.Njemu je bio štos što se digla prašina od 10m + visine x 100m dužine..oblak na +30c.
žalosno i jadno..
S druge strane da je organizator..kao prošlih godina imao trku između čunjeva na štopericu u ograđenom prostoru..i neku nagradu za to.Bilo pusa od hostese ili komad pleha..nešto!!! + neke druge zanimacije/igre koje bi privukle i natjecatelje i gledatelje..šta ja znam..npr. guranje svog auta na 402 dm ili tako nešto
..vjerojarno bi tih sranja bilo manje.

osvojih treće mjesto..ni nenadajući se..a i valjda zato jer se kolega koji ima crnu O1 elegance 1.8T nije prijavio.
Plus..bitno je bilo kad su došli suci..reći po nešto o autu..šta se radilo a šta nije ,a na njima je bilo da to ocijene.

;)

Van mreže bugarin

« Odgovor #5 poslato: 10. Jun, 2014. 22:44 »
pa obzirom da je bio visednevni skup, mogli su organizovati nesto :)

ali necu da pljujem po susjedima, jer ni ovde vw fest nije bio nista narocito. vi ste barem izlagali vozila tamo gde je to i predvidjeno :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #6 poslato: 11. Jun, 2014. 22:13 »
nešto se zaigrao s videom..ali nešto fulao u uploudu..taj SonyVegas me izluđuje

ugl..samp par sekundi pola za sad  8)

https://www.youtube.com/watch?v=xsfX799t2HA&list=HL1402517317&feature=mh_lolz

Na mreži Karlheinz

« Odgovor #7 poslato: 12. Jun, 2014. 02:22 »
osvojih treće mjesto.
Bravo!
Dobar vam je skup, druženje na nivou... uz čevape  :D
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #8 poslato: 16. Jun, 2014. 10:14 »
izgleda da sam nešto zaje... u konwertiranju pošto mi je taj SonyWegas dosta kompliciran (vjerojatno je trebalo stavit na 24ps a ne na 30ps)
ugl. prošetao pistom sa starim fotićem na 30c+
crveni polo bez haube je 300ks+ itd..itd...
 https://www.youtube.com/watch?v=PstpVm_6G8Y&feature=youtube_gdata_player

sent from my right thumb