0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Prekršaj koji sam odugovlačio izmišljanjem svedoka i slanjem izjave o odlaganju u ime svedoka je zastareo! Još mi policajac na motoru, vrlo neprijatan napakovao više prekršaja, kad se sve sabere dovoljno za poništenje dozvole. Dakle, zasterelo početkom juna. Drugi prekršaj koji me je mučio, prekoračenje brzine na Čukarici je takođe zastareo. Onda me pre mesec ipo dana navata policija kući, kao sa nalogom za privođenje zbog neodazivanja sudiji za prekršaje, ja ih naravno ubedim da ću se sam javiti ujutro i odem, kad ono slike prekršaja kako ne propuštam pešaka od 17.jula 2011.g. Sećam se kad je izleteo policajac sa aparatom ko paparaco. Naravno, šta god da kažem, slika fabije sve govori i ja se skoncentrišem na cenkanje oko kazne. Ona reče, biće 6.500 din. Juče poštar donosi Presudu, dao mi da otvorim i ja vidim to i kažem da vrati, pa ću uzeti sledeći put kad bude već zastarelo. Eto, malo i ja njih da zeznem, dosta su oni mene!
Država nas zeza tako što nikad svoje obaveze, sudski utvrđene ne isplaćuje dobrovoljno. Kako oni prema meni, tako i ja prema njima.