Servo mi se vec neko vreme gasi u toku voznje i kad malo sporim on se opet upali. Ja mislio crko je servo i vec planirao sta i kako kad ono neka zica koja ide od kompjutera do serva ima negde prekid. Tako da mozda i kod tebe to pravi problem...Proveri na vise mesta i kod vise majstora sta je. Mene su zamalo odrali zbog jedne zice...dobro pa sam natrcao na postenog elektricara 
Malo je off-topic ali da se nadovezem jer sam imao slicnih situacija. Zbog toga kad nadjes majstora ili servis koji se pokaze kao dobar ne treba trcati i mijenjati zbog neke sice ustede. Ja u jednom servisu radim i redovne servise, kupujem dijelove i vrsim popravke, punim klimu i kupujem i mijenjam gume. Na nacemu su skuplji a na nacemu jeftiniji. Skoro sam imao problem sa abs-om i nakon sto su sat vremena trazili u cemu je problem i ocistili i provjerili sve spojeve( a bila je zica) na kraju mi uzeli tricavih 10 KM. Ali ja zato svaki put posaljem cijelom serisu po pivu poslije

Ne kosta puno, ali pomaze kod banalnih stvari kao sto su zice, tj. ne podmecu mi skupe kvarove ako to nisu.