Autor Tema: Svetlo u kabini trepne  (Pročitano 1568 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BadjaZapočeo temu

Svetlo u kabini trepne
« poslato: 10. Avg, 2014. 11:05 »
U toku voznje primetio sam da mi celokupno osvetljenje u kolima trepne na delic sekunde i tako na desetak petnest min se ponavlja, dali neko ima ideju sta moze biti po sredi?

Van mreže Milos Nikolic

Odg: Svetlo u kabini trepne
« Odgovor #1 poslato: 10. Avg, 2014. 13:00 »
Nisi dobro zatvorio vrata
  • Vozi: Skoda fabia 1.2 htp, 2003g

Van mreže BadjaZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 10. Avg, 2014. 19:52 »
Hahahaha, mislim na kontrolnu tablu kompletnu, prekidace za podzace stakal sve ....

Van mreže sasacalko

« Odgovor #3 poslato: 10. Avg, 2014. 21:42 »
može biti:senzor letve volana. polako riknjava, pa na trenutak povuče veću struju. ;)

Van mreže Milos Nikolic

« Odgovor #4 poslato: 11. Avg, 2014. 10:51 »
Servo mi se vec neko vreme gasi u toku voznje i kad malo sporim on se opet upali. Ja mislio crko je servo i vec planirao sta i kako kad ono neka zica koja ide od kompjutera do serva ima negde prekid. Tako da mozda i kod tebe to pravi problem...Proveri na vise mesta i kod vise majstora sta je. Mene su zamalo odrali zbog jedne zice...dobro pa sam natrcao na postenog elektricara :)

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #5 poslato: 11. Avg, 2014. 11:25 »
Servo mi se vec neko vreme gasi u toku voznje i kad malo sporim on se opet upali. Ja mislio crko je servo i vec planirao sta i kako kad ono neka zica koja ide od kompjutera do serva ima negde prekid. Tako da mozda i kod tebe to pravi problem...Proveri na vise mesta i kod vise majstora sta je. Mene su zamalo odrali zbog jedne zice...dobro pa sam natrcao na postenog elektricara :)
Malo je off-topic ali da se nadovezem jer sam imao slicnih situacija. Zbog toga kad nadjes majstora ili servis koji se pokaze kao dobar ne treba trcati i mijenjati zbog neke sice ustede. Ja u jednom servisu radim i redovne servise, kupujem dijelove i  vrsim popravke, punim klimu i kupujem i mijenjam gume. Na nacemu su skuplji a na nacemu jeftiniji. Skoro sam imao problem sa abs-om i nakon sto su sat vremena trazili u cemu je problem i ocistili i provjerili sve spojeve( a bila je zica) na kraju mi uzeli tricavih 10 KM. Ali ja zato svaki put posaljem cijelom serisu po pivu poslije :) Ne kosta puno, ali pomaze kod banalnih stvari kao sto su zice, tj. ne podmecu mi skupe kvarove ako to nisu.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance

Van mreže Milos Nikolic

« Odgovor #6 poslato: 11. Avg, 2014. 11:38 »
Jasno naravno, ali od menjanja ispravnog serva i cene od 220e do ispravljanja jedne zice (50e) i ne menjanja zdravih delova ima mnogo razlike... Mada se slazem sa tobom da je bolje imati takav servis kao sto ti imas. Al' sta ces ?!

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #7 poslato: 11. Avg, 2014. 20:31 »
Ma naravno, ja sam kod tih razlike mislio na one situacije gdje ljudi rade nesto u jednom servisu i onda za 10-20 eura razlike predje u drugi pa tako...Kad si stalni onda te naravno i vise postuju a i upoznas se sa majstorima pa i oni gledaju da se ne zamjere. Al da ne idemo u off topic nadam se da i u ovom slucaju bude samo neka zica.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance