Zdravo drugari,
bez prevelike želje da otvaram novu temu (jedino ako administratori ne procene drugacije) u okviru ove teme zelim da se pohvalim da je od juce 4.4.2105. vozni park MOJA ŠKODA ZEMUN bogatiji za još jedan prevoz.
U pitanju je škoda 110 de luxe iz 1976.godine.
U pitanju je vozilo koje sam kupio od prvog vlasnika (doduše u formalno pravnom smislu ja sam četvrti vlasnik, pošto se prva dva vlasnika nalaze na nekom boljem mestu, a treće lice je zakonski ovlašćenik nakon ostavinske rasprave) u veoma veoma dobrom stanju za svoje godine.
Mehanički posmatrano sve je u besprekornom stanju. Vozilo je prešlo pre dolaska u moje ruke 30740km za nepunih 39 godina. i šta tu više imamo dodati ?
poneka sitnica, jedna ogrebotina na rubu zadnjeg desnog točka... to su sve mane ...
prilikom kupovine ovog vozila stvarno sam se uverio šta znači imati račun, pa račun o primopredaji vozila, pa garanciju, pa servisnu knjižicu i dva ključa ...
jednom rečju ... nisam imao prilike da vidim ni vozila 3 decenije mlađa sa ovim pratećim elementima, a ne vozilo koje je umalo starije od mene...
neka slike kažu više od mene , a za sve one koji planiraju doći na današnji skup kod Arene , najavljujem da ću svratiti sa svojim novim prevozom.