Autor Tema: Yeti vs Yeti DSG  (Pročitano 6378 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
Odg: Yeti vs Yeti DSG
« Odgovor #60 poslato: 17. Sep, 2014. 16:22 »
najbolje bi bilo da odvezete auto tamo gde su ga servisirali, naravno ako ste u mogućnosti i ako je to izvodljivo
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže djordjebg

• Laurin&Klement
  • Ugled: 47
« Odgovor #61 poslato: 17. Sep, 2014. 19:04 »
Cika Jowo, odvezite auto u AK Samardzic, ako tamo nije odrzavan ili obrnuto jer ne znam kakav je slucaj. Yetiji koje ste gledali, su prakitcno novi, ne znam kakvu bi istoriju uopste mogli imati. Neka ga prikace na dijagnostiku, neka vas uopsteno posavetuju o motoru, neka limari pogledaju ( Samardzic ima dobru limariju pa ce dati i savete u vezi onog ostecenja ), mislim da je to bolja opcija nego da ide tamo gde je odrzavan. Mozete i u Alpros otici naravno, mozda je i bolje imati dva misljenja.
Recite da ste imali i dliemu oko toga motor, pitajte ih da li je pametno uzimati bas taj ili eventualno neki drugi ( 1.4tsi). Oni se ipak srecu mnogo cesce sa tim motorima i bolje ih poznaju od forumasa. AK Cacak vam ne bih preporucio, vec neki od manjih ovlascenih, AC radi sa firmama oni uopste nemaju vremena za nas obicne smrtnike.

Na mreži MAKS

• Laurin&Klement
  • Ugled: 8
« Odgovor #62 poslato: 17. Sep, 2014. 21:41 »
Ako je auto odrzacan u bilo kom ovlascenom servisu / u Evropi / pomocu broja sasije mozes proveriti dali te lazu ili. To mora da bude tako. Ako nije e onda tu nesto nevalja.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže ZakZak

• Active
  • **
  • Ugled: 5
« Odgovor #63 poslato: 17. Sep, 2014. 23:53 »
ne slažem se, Yeti nema u ponudi niskoprofilne gume (225/50 nije tanka), a i pre sam za to da se voze dobra kola na duže staze nego da se stalno menja auto
Sto se tice guma te /50 su 17 -tice pa samim tim i skuplje,a sto se tice menjanja auta to je relativna stvar (3-5 god. max) po meni.
  • Vozi: Škoda YETI 1.2 TSI

Na mreži cikajowaZapočeo temu

• Ambition
  • Ugled: 1
« Odgovor #64 poslato: 18. Sep, 2014. 00:47 »
Ako je auto odrzacan u bilo kom ovlascenom servisu / u Evropi / pomocu broja sasije mozes proveriti dali te lazu ili. To mora da bude tako. Ako nije e onda tu nesto nevalja.
Da to me zanima,samo mi treba info da li mogu to da uradim telefonom
  • Vozi: yeti

Van mreže djordjebg

• Laurin&Klement
  • Ugled: 47
« Odgovor #65 poslato: 18. Sep, 2014. 00:58 »
Niko ti nece davati takvu informaciju telefonom, uostalom ne bi bilo dobro da se do takvih informacija dolazi telefonom.
Imaju oni pristup servisnoj istoriji po broju sasije, samo u toj istoriji neces pronaci nista drugo sem da su menjani filteri ulja i goriva na 15000, ponavljam to je auto godinu dana star.
Da sam na tvom mestu, odvojio bih vikend pa bih zapucao u nekoliko servisa i zamolio za prijateljski savet, pre svega u vezi motora jer te to najvise zanima koliko razumem.
« Poslednja izmena: 18. Sep, 2014. 01:11 djordjebg »

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
« Odgovor #66 poslato: 18. Sep, 2014. 11:52 »
Da to me zanima,samo mi treba info da li mogu to da uradim telefonom
Kada sam kupovao svoju O2, okrenuo sam ovlašteni servis iz Šapca (2x) i čovek mi je rekao preko telefona sve što me je zanimalo. Tamo je moja O2 bila kupljena i održava od strane prvog vlasnika. Naravno pitao sam i prvog vlasnika o kolima, čovek mi je rekao iskreno sve što sam pitao.
  • Vozi: Yeti

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
« Odgovor #67 poslato: 24. Sep, 2014. 09:00 »
Novac im nije neophodan pa tako ce tesko spustiti cenu,ja sam tipovao na 12500 ali tesko
Nisam pratio, ali danas vidim da su spustili na 12.300
http://www.polovniautomobili.com/oglas4985108/skoda_yeti_12_tsi_adventure/
  • Vozi: Yeti