0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
obojica prijatelja su isli kod njih da cipuju auto, jedan sa supbom 1.8 TSI drugi sa audijem a3 isti motor za superba je dao napismeno garanciju da ce imati 50 KS vise, 60 NM veci obrtni momenat i 1l manju potrosnju. posto kod nas ne postoji dyno masina za proveru jer je superb bio 4x4 moj drug je isao u austriju i na testu se ispostavi da je auto dobio 30 KS, 20 NM vise, a potrosnja veca za 2 l.
Jbg, tako se pogodilo. Pogresno napisao leon, nesto mi se seat ovih dana mota po glavi. Ali covek je dao garanciju i odgovorno tvrdio. Ako nesto napismeno tvrdi mora da stoji iza toga. U svakom slucaju je najbolje bilo da vrati novac, ali posto nece...bice pravnih posledica...
Ali, da bi neko dokazao prevaru, zar nije trebao neposredno pre čipovanja da izmeri snagu motora u svom autu i da to i uradi odmah posle toga?
Čovek sarađuje sa Autočačkom i uradio je chip tuning na velikom broju raznih Škoda. Nije mu poznat slučaj pomenute Superb 4x4 i jedino loše ikustvo koje je on imao sa vlasnikom neke Škode je slučaj sa jednim od članova našeg foruma za koga tvrdi da je došao posle bezmalo 2 godine od remapa motora sa reklamacijom da je auto imao 4 KS manje od obećanih i da je uradio novi remap u Sloveniji, te je raznim pritiscima (u ime zakona) uspeo da povrati novac.
frajer shvatio da se zajebo pre nekoliko godina, i sad isteruje pravdu?naknadna pamet ne postoji, samo saznanje da si ispao glup.sve u svemu jajarenje najnize vrste.
moraju biti zaštićeni od strane Države. To je intencija modernog evropskog zakonodavstva, kojem i Srbija teži.
Meni uopšte nije jasno kako neko sebi dozvoljava da ode na chip tuning kod nekog ko nema dyno, to je u startu neozbiljnoPT