Pozdrav svima,imam slican problem kao gomila prethodno opisanih.Fabia 1.4 tdi 2005. karavan,u nekoj guzvi izletim iz auta i ostavim ukljucena svetla.Dodjem sutradan,nece da se otkljuca daljincem,mehanicki nisam mogao da otkljucam ni kada sam kupio auto,bio zeznut cilindar.Ajd sad,sta da se radi,obijaj auto,ceo komsiluk se skupio,nategnemo vrata,kukom povucemo rucicu iznutra,nece.Ceo dan se patili,na kraju rasturena brava spolja i otvoren auto,napunjen akumulator.par dana vozio tako,nosio spicasta klesta u torbici i njima povlacio sajlu za otvaranje.U medjuvremenu oterao auto kod majstora,on zamenio bravu,navodno sredio,ja platio danak neiskustvu,ispada da daljinski i dalje ne radi,sad imam dva kljuca,jedan za otkljucavanje auta,drugi za paljenje,Nije ni to problem,kada zakljucavam auto centralna zakljuca sva vrata,i onda se suvozaceva otkljucaju u istoj sekundi.Ista stvar se desi kada zakljucavam iznutra na dugme.Dioda pored poluge za zakljucavanje iznutra ne sija,Kada se otvore vrata pali se zujalica,pali se svetlo u kabini,svetla u vratima ne znam ni da li imam ili su samo macje oci,nikada se nisu palila.Pitanje je,da li je u pitanju neka glupost koja moze da se odradi u sam svoj majstor varijanti ili je pak nesto ozbiljnije?Teram tako vec duze vreme i pocinje lagano da mi smeta.Takodje skontao foru da kada hocu da zakljucam auto,otvorim vozaceva vrata, par puta zakljucam i otkljucam sve na dugme i u nekom momentu sva vrata osim otvorenih vozacevih ostanu zakljucana.Onda izadjem i ko gospodin covek zakljucam samo vozaceva kljucem.Inace zakljucem,suvozaceva se otkljucaju,onda obidjem oko auta otvorim suvozaceva vrata i zakljucam polugicom.Ima li mi spasa?