Autor Tema: Problem sa vozačevim vratima (mikroprekidač?)  (Pročitano 43090 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ribarblZapočeo temu

Odg: Problem sa vozačevim vratima (mikroprekidač?)
« Odgovor #30 poslato: 19. Jun, 2013. 20:23 »
prekidač povremeno radi i kad radi dešava se da pri manjem udaru vozačevih ili suvozačevih vrata dolazi do zaključavanja svih vrata :(.kad prekidač ne uključuje onda je sve u redu.
Ipak ću morati mijenjati cijelu bravu,Samo neznam kako da tražim,koja je oznaka brave? :-\

« Odgovor #31 poslato: 20. Jun, 2013. 20:11 »
Pronašao sam ovu bravu,ali neznam dali odgovara? :-\

6X1 837 013C

Van mreže skodilak1

« Odgovor #32 poslato: 02. Avg, 2013. 08:54 »
godiste fabie? centralna brava_? vazne stvari kod trazenja novog dela. i na kraju etka online

Van mreže skodilak1

« Odgovor #33 poslato: 02. Avg, 2013. 20:43 »
bacite pogled na ovaj link i kazite mi da li je to to ?

Van mreže skodilak1

« Odgovor #35 poslato: 19. Avg, 2013. 20:20 »
Možda bi mogao da se nabudži,ali potražiću bravu cijelu...

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #36 poslato: 19. Avg, 2013. 20:44 »
prekidač povremeno radi i kad radi dešava se da pri manjem udaru vozačevih ili suvozačevih vrata dolazi do zaključavanja svih vrata :(.kad prekidač ne uključuje onda je sve u redu.
Ipak ću morati mijenjati cijelu bravu,Samo neznam kako da tražim,koja je oznaka brave? :-\

Jesi li ti siguran da je brava u pitanju ili je konzola centralne,jer se to i meni desavalo ali je bilo do konzole centralne a ne brave,ako si ipak utvrdio da je brava onda je menjaj.
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže sasacalko

« Odgovor #37 poslato: 16. Okt, 2013. 07:44 »
Koliko žica ide u mikroprekidač? Ima li neko šemi? Moj drug radi sajle i rasturiće tapacirung bez problema. E sad  je bih postavio običan mikroprekidač (taster) na prednjem stubu vrata, kao kod stojadina. Da li je mikroprekidač kod fabie ima samo dve žice, tj. radi li kao on/off taster? Čak i da ne radi kao on/off taster, kad bih imao šemu, mogao bih da napravim da radi na običan taster.  ;)

Van mreže nemanja_vr6

« Odgovor #38 poslato: 05. Nov, 2013. 10:03 »
toliko muke oko gluposti... prekidac kao i svaki drugi... resio sam to odavno i nikad problem od tada...
zasto prekidac mora da da bude na bravi???!!!...NEMORAAAA!!!

1.Isecite zice sa mikro pekidaca i produzite ih da mogu da dohvate do coska vrata gde se nalazi odbojna guma (donji levi cosak vrata ako gledate vrata iznutra)
2. kupite taster-prekidac malih dimenzija (ima u kelku u beogradu kad nadjem sliku postavicu)
3.montirate prekidac u tu gumu koja sluzi kao odbojnik povezete te dve zice  za taj tester prekidac i resen problem za Svagda.

s'obzirom da sam to radio pre dve godine zaboravio sam samo dali taj taster prekidac mora da odspoji kad je pritisnut ili da spoji kad je pritisnut, ali to mozete i sami proveriti spajanjem zica

Van mreže bokilava

« Odgovor #39 poslato: 05. Nov, 2013. 12:43 »
Citao sam o tome na nasem VW forumu, ljudi su uzimali sa golfa dvojke prekidace i motirali ih na A stub, ne vidi se budzevina, a zavrsava posao. Jedino sto nisu razvlacili zice sa mikroprekidaca nego su prekidali jednu zicu u snopu na izlasku iz vrata.

Na mreži hakkler

« Odgovor #40 poslato: 04. Dec, 2013. 15:54 »
naišao na zanimljiv video u vezi mikroprekidača  :)

http://www.youtube.com/watch?v=N_QruEFLLCc#t=0

evo..možda nekom pomogne ko se odluči..da sve rastavi i složi kako treba.  ;)

Van mreže sasacalko

« Odgovor #41 poslato: 28. Dec, 2013. 14:15 »
Nemanja_VR6 može li slika tvog rešenja sa tasterom na odbojnoj gumi, da vidimo kako izgleda. Hvala unapred

Van mreže nemanja_vr6

« Odgovor #42 poslato: 31. Dec, 2013. 11:45 »
Slikacu sutra, pa cu postaviti sliku

Van mreže sasacalko

« Odgovor #43 poslato: 05. Jan, 2014. 08:43 »
Nemanja, malo sam dosadan, ali verovao ti ili ne u Leskovcu nema nigde da se kupi NC(normal closed)-normalno zatvoreni taster. S obzirom da ću za Niš, za koji dan, molio bih te ponovo, da postaviš sliku, da vidim oblik tastera koji treba da kupim. Hvala i izvini na dosadi. ;)

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #44 poslato: 05. Jan, 2014. 09:25 »
Taster je kao u Golfu mk2.

2 Busy from Sony Miro